Sănătate pentru toți! Viziunea USR-PLUS pentru cei aproape 16.000 de locuitori ai Bocșei

Echipa USR-PLUS pentru Primăria și Consiliul Local Bocșa dorește să pună accent pe sănătate în mandatul 2020-2024. Candidatul pentru funcția de edil-șef al orașului, Marius Faiciac, prezintă proiectul pe care alianța vrea să îl pună în aplicare după 27 septembrie.

Au tot existat zvonuri legate de vechea Policlinică din Bocșa, a cărei clădire stă abandonată în nepăsare. Alianța USR-PLUS, înscrisă în cursa pentru alegerile din 27 septembrie, dorește „sănătate pentru toți”, așa că prezintă proiectul în acest sens care ar putea fi pus în aplicare în incinta Policlinicii.

„Spital nu avem, dar la o populație de 15.800 de locuitori Bocșa nu are nici măcar o Policlinică funcțională! Prioritatea Alianței USR-PLUS și viziunea candidatului la Primăria Bocșa, Constantin Marius Faiciac, a doctorului Flavius Vuia și a echipei pentru Consiliul Local este reabilitarea Policlinicii și înființarea mai multor cabinete medicale care să rezolve problemele cetățenilor din orașul Bocșa:
✅Medicina internă
✅Cardiologie
✅Pediatrie
✅Ginecologie
✅Chirurgie
✅Neurologie
✅Recuperare medicală
✅Dermatologie”

Echipa USR-PLUS Bocșa promite că aceste cabinete vor funcționa în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, în colaborare cu medici din Timișoara și Reșița.

(E)