Sănătate la pachet pentru un an nou perfect!

casinoherculane by sungarden

Se deschide portalul spre un nou an, încărcat cu speranțe, vise și principala dorință, aceea de a rămâne sănătoși. Grand Hotel Minerva vă invită și în acest an, în oaza de liniște și de relaxare, oferindu-vă acea stare de bine pe care o veți descoperi doar cu ajutorul pachetelor balneo.

Splendoarea de pe Valea Cernei nu trebuie ratată nici de această dată pentru că fiecare dintre noi tânjește după o gură de oxigen, după o porție de sănătate curată și desigur după serviciile de calitate și rafinate pe care doar regina stațiunii știe să le pună în valoare cel mai bine. Chiar dacă ultimii doi ani au fost încercați de greutăți din toate punctele de vedere, 2022 poate fi anul beneficiilor la dublu. Nu doar prin prisma numărului pe care îl poartă, ci și a dorințelor multiplicate pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal.

Cum poți da startul unui nou început dacă nu cu o minivacanță binemeritată în locul unde rafinamentul, ospitalitatea și confortul unui hotel de 4 stele sunt cartea de vizită a unui concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi stațiuni din lume. Grand Hotel Minerva Resort&Spa vă stă la dispoziție cu oferte personalizate în funcție de nevoile fiecărui oaspete în parte.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

De la activități speciale pentru copii, acces GRATUIT la zona pentru relaxare: bazine interioare cu apă termosalină, bazine exterioare, saune, ciubăr și sală de fitness, până la tratamentele balneo concepute pentru toate tipurile de afecțiuni, un sejur de câteva zile este tot ceea ce ai nevoie ca să vă ă eliberați de tot stresul care vă acaparează la finalul unei săptămâni extenuante, fie că sunteți în vacanță cu familia sau cu colegii în teambuilding.

Grand Hotel Minerva vă invită să beneficiați de proprietățile curative miraculoase ale apei cu sulf, de aparatura medicală de ultima generație și de profesionalismul personalului medical. Puteți opta pentru tratament cu apă cu sulf, băi galvanice, băi cu CO2 și bule, electroterapie, laserterapie, magnototerapie, ozonoterapie, tratament cu ultrasunete sau chiar și pentru cel cu unde scurte. Fiecare procedură medicală reprezintă acel plus de energie și vitalitate, într-un cuvânt – sănătate la pachet pentru un 2022 perfect!

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/