Romeo Dunca, în istoria județului ca un președinte care nu a făcut nimic?!

luca malaiescu

Liderul PSD de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu, îl trimite pe Romeo Dunca pe drumului județului, ca să înțeleagă ce e de făcut! Din elicopter vede o altă realitate!

Primarul orașului Oțelu Roșu spune că președintelui Consiliului Județean i s-a acordat timp suficient pentru a pune la punct o strategie, pentru a face și câteva lucruri concrete în județul pe care s-a lăudat că-l va dezvolta de nu-l vom mai recunoaște. De acum trebuie să-i fie evaluată activitatea. A trecut un an de zile, luna de miere a președintelui la Consiliul Județean s-a cam dus de mult. Gata cu perioada de acomodare și de a învăța anumite lucruri. Eu consider că nu ar mai trebui să iasă în presă și să spună ce s-a întâmplat înainte de a fi el președinte. Ar fi păcat pentru cărășeni ca un mandat al președintelui să treacă atât de repede și să nu se întâmple nimic. Ar fi păcat și pentru dânsul să rămână în istoria județului ca un președinte care nu a făcut nimic!”, a comentat Luca Mălăiescu la Express Live.

Social-democratul nu se opune proiectelor futuriste, dar îi atrage atenția lui Romeo Dunca să nu mai viseze atât de îndrăzneț când nu e cazul. Banatul Montan are o mulțime de lucruri de pus la punct înainte să aibă trenuri cu hidrogen, spre exemplu. Atunci când ai pe mână o anumită sumă de bani pe care o aloci investițiilor contează foarte mult viziunea și stabilirea priorităților în dezvoltarea județului. Eu dacă aș fi fost președintele Consiliului Județean nu mi-ar fi trecut prin cap un tren cu hidrogen. Din punctul meu de vedere este o poveste ieșită din comun. Avem drumuri proaste, un spital… Adrian Cican, managerul spitalului de la Orșova, l-a adus la cote de concurență cu șanse de câștigare cu orice spital din Occident. Când ești președintele CJ trebuie să cunoști pe de rost tot județul. Acesta era primul punct obligatoriu pe care trebuia să-l facă domnul Dunca!”, a mai spus primarul Mălăiescu.