Felix Borcean: „Mi-aș dori de Anul Nou să ajung să-l laud pe Marcel Vela!”

Primarul Caransebeșului e gata să dea uitării conflictul cu senatorul Marcel Vela chiar sub Arcul Împăcării din centrul municipiului, la trecerea în 2022! E marea sa dorință!

Au fost colegi în PNL, au format o echipă care a câștigat Caransebeșul după plecarea lui Marcel Vela la București, dar nu a durat mult și relațiile dintre Felix Borcean și liderul partidului, respectiv apropiații acestuia, s-au stricat. Au degenerat chiar în atacuri publice, jigniri și plângeri penale! Cu unii dintre ei, Felix Borcean a făcut între timp pace. Cu cei mai mulți dintre cei cu care schimbase săgeți otrăvite. Cu senatorul Vela însă conflictul e mai aprins ca niciodată. Dar Anul Nou ne poate oferi o surpriză de proporții: marea împăcare dintre Felix Borcean și Marcel Vela.

„Prietenie adevărată nu există în politică. Eu am vrut să creez o atmosferă de liniște la Caransebeș, nu am vrut să tulbur apele, n-am schimbat conducători. De exemplu, Luminița Verdeș, cu care am avut un trecut zbuciumat, am menținut-o în funcție. La cazare și servicii este un membru liberal, Daniela Rădoi, la Gugulania este tot un liberal. Am păstrat oamenii aceștia care aveau continuitate, știau cum se conduce. Petrică Schinteie a înțeles, este și el un lider luminat, dar care a fost trecut pe banca de rezerve. Și cei care au fost alături de mine în campanie au fost cumva recompensați, ocupă și ei niște posturi. Nu există supărare în Caransebeș. Cu cei din PSD, care a fost cu mine în campanie, am în continuare aceleași relații corecte. La fel și cu grupul PNL sau cu alte culori politice. Mi-am normalizat și relația cu Bebe Pasăre, suntem în grafic. Lucrurile merg bine.”, a spus edilul Caransebeșului la Express Live.

Felix Borcean a mai spus că nu are o problemă cu foștii săi colegi din PNL, dar recunoaște că are o relație încordată la maximum cu senatorul Marcel Vela, pe care îl acuză de toate relele. Dar în 2022 sunt șanse de 50 la sută la cele rele să se spele. Și asta pentru că primarul e gata să-i întindă mâna președintelui PNL Caraș-Severin. „Eu nu sunt antiliberal, sunt doar anti-Marcel Vela. Sunt prieten cu toată lumea, acestor oameni nu am ce să le reproșez. Oamenii sunt buni acolo unde sunt. Mi-aș dori de la Noul An să ajung să-l laud pe Marcel Vela! Mi-aș dori să o fac și pe asta, dar semnul trebuie să vină de la cel mai mare în grad. Aș putea să-l laud și pe Marcel Vela, aș vrea să văd că revine la sentimente mai bune!”, a dezvăluit primarul Borcean.

Primarul Caransebeșului a avut în final și un mesaj direct adresat gugulanilor, pe care îi invită la trecerea dintre ai în centrul orașului: „La mulți ani, încredere, liniște, sănătate și să ne distrăm de Anul Nou! Îi invit pe caransebeșeni și nu numai să vină la Revelion deoarece cu siguranță la Caransebeș va fi mai multă distracție decât în altă parte. Facem un spectacolul de lasere, cu DJ și de la noi nu va lipsi nici focul de artificii!”