Salariu nesimțit la „Banatul Montan”! 650 de milioane pe lună pentru șefia unui ocol care nu funcționează!

Primarul comunei Lăpușnicu Mare cere de urgență demisia lui Ghiocel Meda pentru că și-ar fi făcut singur un salariu incredibil, dar și pentru că acesta n-ar fi mișcat un deget, iar oamenii din comună sunt obligați să cumpere lemne de foc la prețuri mari, deși pădurea e lângă ei!

Despre plecarea lui Meda s-a tot vorbit în ultima vreme, dar un comunicat de presă semnat de doi reprezentanți ai angajaților ar fi trebuit să mai detensioneze atmosfera. Nu s-a întâmplat însă așa. Ba, dimpotrivă. „În urma constatării salariului nesimțit al domnului inginer Meda, dar și a multor altor chestiuni care au afectat bunăstarea și bunul mers al lucrurilor în comuna noastră, am cerut în ședința de ieri demisia domnului Inginer șef de ocol, demisie pe care a refuzat să și-o dea, iar apoi am propus demiterea dumnealui. Având doar votul comunei Slatina Timiș, pe lângă al nostru, și susținerea domnului primar de la Forotic, nu am reușit să obținem o majoritate”, a explicat Mihaela Drăgilă.

Edilul comunei Lăpușnicu Mare promite însă lucrurile nu rămân așa. Astfel, în prima ședință AGA a Ocolului Silvic Banatul Montan, programată pentru data de 10 septembrie, va repune pe ordinea de zi demiterea lui Meda și scoaterea funcției de șef ocol la concurs. „Nu prin numire, chestiune implicit politică! Profesionalismul și integritatea sunt unicele fundamente pe care se poate clădi o structură solidă, viabilă, în beneficiul cetățeanului și cu respect față de natură, iar dacă acest lucru nu va fi posibil în formula actuală, nu vom înceta a căuta cămin primitor proiectelor noastre, care nu au niciodată nicio agendă ascunsă”, a adăugat primarul Mihaela Drăgilă.

Lui Meda i se reproșează că administrează un ocol care în realitate nu funcționează, iar pentru asta primește o grămadă de bani. 8.374 de lei ar fi salariul de bază al acestuia, dar singur și-ar fi adăugat 20.000 de lei spor de risc, 24.000 de lei spor de conducere, peste 10.000 de lei indemnizație de grad și alte câteva bonificații care-l duc spre un brut de 65.000 de lei pe lună!

banner 1000 x 100 hd