Salariile, ultima grijă! Ministerul Sănătății uită lunar de angajații din centrele de vaccinare

bani,ministerul,sănătății,vaccinare,centre,angajații

De la deschiderea centrelor de vaccinare, apar lunar probleme când vine ziua de salariu. Ministerul Sănătății nu virează niciodată banii la timp. La fel se întâmplă și acum, când angajații din centre încă așteaptă să primească banii care ar fi trebuit să le intre în conturi în 15 iunie. 

În fiecare lună, data de 15 este așteptată cu emoții de angajații centrelor de vaccinare. Asta pentru că, deși ei își respectă obligațiile contractuale, Ministerul Sănătății uită să-i recompenseze. La fel cum uită și de decontarea cheltuielilor pe care le suportă primăriile cu diverse materiale necesare. Express de Banat a scris în repetate rânduri despre situația rușinoasă, însă practica Ministerului continuă.

Angajații centrelor de vaccinare din Caraș-Severin ne-au sesizat că, deși suntem la un pas de data de 15 iulie, ei încă așteaptă veniturile aferente lunii mai.

„Noi am trimis cererea cu toate actele justificative în 11 iunie la Ministerul Sănătății pentru banii pe luna mai. Încă nu au intrat. Între timp am mai făcut demersuri la Minister, dar totul depinde de buget. Sperăm însă că vor veni în curând banii. E vorba de salarii și cheltuieli materiale ale centrelor de vaccinare. În acest moment se lucrează la cererea pe iunie 2021.”, ne-a declarat Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Bani cu întârziere! Ministerul Sănătății a uitat de centrele de vaccinare din Caraș-Severin?