Șahiștii l-au așteptat pe Moș Crăciun

Ediția a șaptea a Trofeului Moș Crăciun la șah a adunat în weekend, la Reșița, pe bază de invitație, 18 pasionați ai sportului minții, toți juniori. Întrucât Sala Polivalentă este în continuare închisă, întrecerea a avut loc în sala de șah din Complexul Capitol, un spațiu cam „neprietenos“, mai ales iarna.

Trofeul a fost câștigat de reșițeanul Daniel-Cristian Pădurean, care a acumulat 4,5 puncte. Podiumul la general a fost completat de Daniel-Cristian Korcsek și Vasile-Claudiu Gogu, ambii cu câte patru puncte. Organizatorii au acordat și alte premii, în funcție de categoria de vârstă: Fete 8 ani – Ana-Nicoleta Olteanu; Fete, general – 1. Maria-Daria Zglimbea, 2. Lois-Eunice Ivan, 3. Ioana-Andreea Bărăitaru; Băieți, 8 ani – Alin Stîngu; Băieți, 10 ani – 1. Alexandru-David Korcsek, 2. Mădălin-Robert-Dumitru Șalariu; Băieți, 12 ani – 1. Rareș-Petru Ivașcu, 2. Mihai Roman, 3. Cristian-Andrei Bărăitaru.

Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin a acordat diplome și cupe, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.


Rămâi cu Express de Banat pentru a afla ce premiu surpriză a primit câștigătorul Top Blitz 2015!