„Să vă fie rușine! Reşița este cârmuită prost!”

Primul an fără tradiţionala etapă de viteză în coastă de la Reșița după vreo trei decenii de întreceri fantastice pe Valea Domanului l-a determinat pe preşedintele PMP Caraş-Severin să atace dur!

 

„Cu tristețe asistăm la încă un moment care dovedește că Reşița este cârmuită prost! Lăsând deoparte lipsa unei perspective clare privind municipiul, administraţia locală în complicitate cu mai marii sportului județean au avut grijă să se mai facă de râs încă o dată prin întreruperea unei tradiţii de peste trei decenii, etapa de Viteză Traseu Montan, activitate care are loc în municipiul de pe Bârzava pe traseul din Valea Domanului, un traseu inventat de regretatul campion reșițean Werner Hirschvogel. Anul acesta ar fi fost un nou început, un memorial în cinstea marelui sportiv”, a afirmat Ionuţ Mihai Popovici.

 

Liderul PMP ridică o serie de întrebări adresate în special administraţiei publice locale şi le bate obrazul celor care, în opinia sa, ar fi avut datoria să se implice: „Toţi cei care au continuat această tradiţie poate prin eforturi deosebite, sportivi adevăraţi ca Lucien Hora care este campionul naţional de necontestat, Mircea Pădurean, Ovidiu Zaberca, Claudiu Ciucă sau pasionaţii reşiţeni ai sportului cu motor, oare merită să fie trataţi cu nepăsare? Nu s-au putut găsi bani şi pentru această competiţie aşa cum s-au găsit pentru somptuoasa Rugă a Reșiței? Considerați că sportul nu este un fenomen social? Considerați că reşiţenii nu merită această competiție cu tradiție? Sau poate considerați că numai dumneavoastră contați, domnilor guvernanți locali… Să vă fie rușine!”

 

Popovici nu se mulţumeşte doar să acuze, ci caută şi propune soluţii pentru a se reprograma etapa de la Reşiţa. „Invităm toți iubitorii sportului cu motor, și nu numai, să ni se alăture la organizarea etapei de VTM 2015 Reșița, în primul rând contribuind la strângerea unui număr cât mai mare de semnături pentru susținerea reprogramării etapei, având speranța că cei de la Federația Română de Automobilism Sportiv vor înțelege situația. Este foarte greu, dar nu imposibil! Putem fi contactați pe Facebook PMP Caraș Severin Pagina Oficială, unde va fi postat un model de tabel, email: pmp@pmp-carasseverin, sau la sediul partidului situat în Reșița, str. Libertății nr.4A”, a mai spus preşedintele PMP Caraş-Severin.

 

Comments

 1. Dan-Alioşa Ulici says:

  Bună seria de întrebări puse de liderul PMP. Dar ne poate răspunde liderul PMP, ce a lăsat în urmă socrul domniei sale, Bebe Marinescu că tot fu prin politică? Sau ne poate spune liderul PMP ce realizări politice are prin răposatul PRM ? Ionuţ… ogoice…

 2. Werner says:

  Bună dimineaţa stimaţi politiceni! Până acum aţi tăcut mâlc lăsând să dispară fotbalul din Valea Domanului, din Govândari, Muncitorul, Oţelu Roşu, motociclismul,gimnastica, popicele, halterele, handbalul,uzinele… În schimb v-aţi înmulţit ca ciupercile sediile de partid, “lătrăturile” din talk-show-urile audio şi video, farmaciile (fără gardă de noapte, cabinetele medicale private. Mulţumim din inimă Partidului!!!!!!!

 3. petre inspirescu says:

  Dane alibeg (p)Ulici, vezi ca faci confuzii!Popovici nu este ginerele lui Bebe,si macar are curaj sa intrebe asa ceva!Lingaii primarului tac?

 4. Andrei says:

  Ulici iar te-ai trezit vorbind singur? Mai poti? Ma intreb , oare cat mai poti sa vorbesti cacaturi fara sa te informezi mai intai si ma intreb cat dracu mai poti sa te dai mare cunoscator si mare jurnalist cand tu esti vai s-amar de incult. In alta ordine de idei, ma pis pe PMP si mai ales pe PMP Caras-Severin condus de un mare golan al Resitei care pana nu demult provoca scandaluri prin discoteci, baga oameni in spital si lua fete cu japca. Golanasul asta chiar crede ca il baga cineva in seama?

 5. dorin says:

  Inspirescule, iar te-ai băgat ca cârcelul în pi–a oii. Asta de la PMP are fata de mafiot la fal ca seful tau Basescu. Va trageti din aceeasi spita de gaozari.

 6. CATALIN SORIN says:

  Nu Pot Sa Cred Cine a Ajuns Sa Critice Orasul Resita si Consilieri Locali Acest mini Hot si nu Golan cum comenta altcineva cu 2 voturi cat vei obtine daca vei candida pt a ocupa o functie nu se castiga alegerile mai cauta prin familie poate gasesti pe cineva care cu siguranta ar lua mai mult de 2 voturi

 7. Podsekalnikov says:

  Mda, alt pansat. Domnule politician, sunteti la fel de nenorocit ca si cei din actuala conducere. Singura diferenta dintre voi este frizura, in rest sunteti clociti de aceeasi tarfa. Mai pe scurt, orice fiinta umana care intra in politica(indiferent de culoare) o face pt. propria capatuiala si ATAT. In anul de gratie 2015 sa crezi in cuvintele orcarui politician trebuie sa fi complet cretin. Certitudinea e ca Resita de ofileste vazand cu ochii. Asta e sigur.

 8. florin says:

  Parerea mea este sa lasam orgoliile si sa sprijinim oameni care iau atitudine fata de autoritatile din CS…. Eu unul m-am saturat ca judetul nostru sa fie printre cele mai sarace din tara cu toate ca este unul dintre cele mai frumoase….Nu il cunosc pe domnul Popovici dar tot respectul pentru el ca ia atitudine…daca tot stam si vorbim fara sa ne implicam nu vom rezolva nimic !!!!

 9. petre inspirescu says:

  Deci ,lingaii nu tac!Doar intreaba de ce si altii,au opinii diferite, fara sa admita ca n/au nicio legatura cu Basescu si ai lui.Ai tu D-e o pasiune pt. mine, simti ca esti prea neinsemnat?Sunt sigur ca esti unul din aia care umbla pe la mese in restaurante si te lipesti la una mica.

 10. Sorin says:

  Poftim cultura, ne mandrim si ne credem toti destepti si uite unde se ajunge, ce comenturi “dragute”, sa jignim este usor, sa luam atitudine vad ca mai greu.

  Exact cum a scris Florin “sa lasam orgoliile si sa sprijinim oameni care iau atitudine fata de autoritatile din CS”, nu sa tot dam din gura si sa ne plangem de cum a fost odata.

 11. Subsemnatul says:

  Dan Aliosa Ulici esti un bou! Pam Pam!

 12. Adrian says:

  Dar nu ar trebui sa neespune-timai intai cum de nu s-a mai prganizat?
  Din cate stim noi au fost ceva nereguli la resita.
  Dar cel mai bine ar fi sa ne spuna un oficial de ce nu s-a mai organizat etapa la resita.
  Cand ti-ai mancat omenia … nu mai avea pretentia sa mai primesti ceva.