S-au stabilit secțiile de votare la Caransebeș

Municipiul Caransebeș a pregătit pentru alegerile locale de duminică 27 septembrie 21 de secții de votare amenajate în fiecare cartier, dar și la Jupa. Secțiile de votare vor fi numerotate de la 71 la 91.

Secţia de votare 71 amenajată în fosta Şcoală Primară de pe strada Nicolae Bălcescu, Secţia de votare 72 –amenajată la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 3, cona. Teiuşului, Secţia de votare 73 la Muzeul de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, Piaţa G-ral Ion Dragalina Secţia de votare 74 la Şcoala Gimnazială Nr. 8, zona Cazărmii, Secţia de votare 75 la Liceul Tehnologic „Dacia”, Secţia de votare 76 la Casa Municipală de Cultură „George Suru”, Secţia de votare 77 la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 1, apoi două senții: Secţia de votare 78 –la fosta Şcoală Generală Nr. 7, zona Țiglărie, Secţia de votare 79 la fosta Şcoală Generală Nr. 7, pentru Aleea Alunişului.


Secţia de votare 80 tot în zona Țiglările la Clubul Sportiv Şcolar, Secţia de votare 81 la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 4, Secţia de votare 82 la Şcoala Gimnazială Nr. 2, cartier Pipirig, aici unde va fi amenajată conform tradiției și Secţia de votare 83, apoi Secţia de votare 84 la Liceul Tehnologic „Decebal”, Str. Ardealului și Secţia de votare 85 tot la Liceul Tehnologic „Decebal”, precum și Secţia de votare 86 – Liceul Tehnologic „Decebal”, în cartierul Pipirig. Secţia de votare 87 la Colegiul Naţional „C.D. Loga”, Str. C-tin Diaconovici Loga, Secţia de votare 88 la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 5, Calea Severinului, Secţia de votare 89 la grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3, Calea Severinului (Str. Eliberării) (D), Secţia de votare 90 la Şcoala Gimnazială Nr. 1, Calea Severinului și Secţia de votare 91 la Şcoala Primară, localitatea Jupa.