Lovitură devastatoare pentru Romeo Dunca! „Nu votez niciodată turnători la statul polițienesc!”

Candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin nu e votat în 27 septembrie nici măcar de către toți liberalii! Vor pune ștampila pe Silviu Hurduzeu!

Liviu Spătaru este unul dintre liberalii care au curajul să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă să-i deranjeze pe urmașii Brătienilor. „Eu m-am retras din viața publică… dar se pare că am rămas un formator de opinie, pentru că tot mai mulți prieteni mă întreabă cum și cu cine votez. Sunt și voi rămâne profund liberal în principii și convingeri, așa că voi vota cu liberalii, la Brebu Nou, alături de Răzvan Ungar și familia sa. La președinția Consiliului Județean lucrurile stau diferit. Pentru mine, votul este o problemă de conștiință, e ca o spovedanie și nu am lipsit niciodată de la vot. În acest sens, a unsprezecea mea poruncă e să nu votez niciodată turnători la statul polițienesc, indiferent de structură. În consecință, în premieră pentru mine, voi da un vot stângii pentru președinție, recte domnului Silviu Hurduzeu, cel mai echilibrat om de stânga pe care l-am cunoscut!”, a anunțat profesorul universitar, fost primar liberal al Reșiței.

Pentru Romeo Dunca lucrurile sunt cu adevărat complicate și asta pentru că Liviu Spătaru nu e un caz singular. Practic, Dunca e în această competiție așa cum și-a dorit, mai degrabă singur, decât cu echipa PNL în spate!

 

(E)

UPDATE

Frustrările condamnatului penal Liviu Spătaru

PNL Reșița a ținut să precizeze câteva lucruri extrem de importante după ce Liviu Spătaru și-a declarat susținerea pentru Silviu Hurduzeu.

Liviu Spătaru nu mai este membru PNL din momentul în care a fost condamnat definitiv în instanță pentru o infracțiune legată de corupție, conform Statutului PNL. Liviu Spătaru se erijează în formator de opinie „liberal”, deși în Reșița el a fost groparul PNL, reușind să ducă PNL la un istoric scor de 10 la sută pe vot politic și de 7 la sută la votul pentru primarul Reșiței, la ultima sa candidatură. Atacurile domnului Spătaru la adresa PNL nu sunt o noutate, ele vin în strânsă legătură cu anumite schimbări manageriale care au avut loc la Spitalul Județean Reșița. Îi înțelegem atât cavalerismul, cât și frustrările condamnatului penal Liviu Spătaru, însă nu putem fi de acord ca acest domn să se erijeze în vreun purtător de stindard al unui partid din care a ieșit pe ușa din dos, scos de justiția română. L-am respectat pe acest domn pentru cariera lui universitară, însă odată cu trecerea anilor (mai ales în stare privativă de libertate) omul s-a degradat vizibil atât din punct de vedere intelectual, cât și al caracterului. În consecință, zicerile fostului primar și fostului liberal (de conjunctură, el provenind din APR – partid de stânga) sunt doar niște atacuri ieftine în stilul pensionarului de lux Meleșcanu, fostul coleg de partid și nu numai al lui Liviu Spătaru. Considerăm că locul lui Liviu Spătaru nu poate fi decât alături de domnul Silviu Hurduzeu, la fel ca întreaga pleiadă de condamnați penal care îl susțin pe acest domn, dintre care îl amintim doar pe Romică Anculia, angajat al Aquacaraș de către cei care conduc Consiliul Județean Caraș-Severin.

P.S. Liviu, ai înmormântat Partidul Liberal în Reșița pentru opt ani de zile. Dacă ai puțină decență, abține-te să mai vorbești în numele PNL, partidul care ți-a dat tot și căruia i-ai luat tot!

PNL Reșița

 

(E)