Frustrările condamnatului penal Liviu Spătaru

PNL Reșița a ținut să precizeze câteva lucruri extrem de importante după ce Liviu Spătaru și-a declarat susținerea pentru Silviu Hurduzeu.

Liviu Spătaru nu mai este membru PNL din momentul în care a fost condamnat definitiv în instanță pentru o infracțiune legată de corupție, conform Statutului PNL. Liviu Spătaru se erijează în formator de opinie „liberal”, deși în Reșița el a fost groparul PNL, reușind să ducă PNL la un istoric scor de 10 la sută pe vot politic și de 7 la sută la votul pentru primarul Reșiței, la ultima sa candidatură. Atacurile domnului Spătaru la adresa PNL nu sunt o noutate, ele vin în strânsă legătură cu anumite schimbări manageriale care au avut loc la Spitalul Județean Reșița. Îi înțelegem atât cavalerismul, cât și frustrările condamnatului penal Liviu Spătaru, însă nu putem fi de acord ca acest domn să se erijeze în vreun purtător de stindard al unui partid din care a ieșit pe ușa din dos, scos de justiția română. L-am respectat pe acest domn pentru cariera lui universitară, însă odată cu trecerea anilor (mai ales în stare privativă de libertate) omul s-a degradat vizibil atât din punct de vedere intelectual, cât și al caracterului. În consecință, zicerile fostului primar și fostului liberal (de conjunctură, el provenind din APR – partid de stânga) sunt doar niște atacuri ieftine în stilul pensionarului de lux Meleșcanu, fostul coleg de partid și nu numai al lui Liviu Spătaru. Considerăm că locul lui Liviu Spătaru nu poate fi decât alături de domnul Silviu Hurduzeu, la fel ca întreaga pleiadă de condamnați penal care îl susțin pe acest domn, dintre care îl amintim doar pe Romică Anculia, angajat al Aquacaraș de către cei care conduc Consiliul Județean Caraș-Severin.

P.S. Liviu, ai înmormântat Partidul Liberal în Reșița pentru opt ani de zile. Dacă ai puțină decență, abține-te să mai vorbești în numele PNL, partidul care ți-a dat tot și căruia i-ai luat tot!

leader board 728 x 90 px

PNL Reșița

(E)