S-au spălat pe mâini cu un palmier într-un ghiveci de plastic! La fântâna din „Dragalina” nu curge apă de 20 de ani!

explo 1000x200

De ziua internațională a prieteniei, consilierul social-democrat Valentin Dascălu a tras de urechi administrația publică locală. La finalul ședinței de Consiliu Local, Dascălu a atras atenția asupra unei imaginii deloc atrăgătoare din parcul General Dragălina.

Deși a fost ziua internațională a priteniei și a precizat că nu dorește să se certe, alesul local a spus că nu poate să nu prezinte ce i-au semnalat cetățenii. Mai mult, Valentin Dascălu a precizat că răspunsul edilului Felix Borcean nu-l mulțumește:

„Se putea reface acea fântână ornamentală din mijlocul parcului Dragalina, nu știu cui i-a venit ideea să arunce două mașini de pământ și să acopere acel careu, când se putea foarte bine să fie reparat cu cheltuială minimă!”, a precizat Valentin Dascălu.


Primarul Felix Borcean i-a răspuns că este o soluție de avarie până se vor găsi fonduri pentru refacerea rețelei de apă: „Acea fântână din parcul Dragalina este defectă de 20 de ani, de ce nu ați reparat-o până acum? Acolo trebuie săpat până la jumătatea parcului și acum nu e momentul potrivit, pentru că abia am scăpat de lucrări în parc la locul de joacă, nu e așa de ușor!”, a menționat primarul Felix Borcean.

 

 

banner 970 x 250