Terorizată în propria-i casă! O familie din Zervești, cu cinci copii, trăiește clipe de groază din cauza nepotului!

O familie din Zervești este terorizată de mai mult timp tocmai de nepotul care locuiește în aceeași gospodărie. Oamenii spun că nepotul, luat la ochi de poliție după ce a apărut pe Facebook fluturând un pistol, de câte ori se îmbată îi amenință că le dă foc la casă!

Familia, soț, șoție, cei 5 copii și mama soacră, locuiește la nr 128 A, gospodărie unde locuiesc și nepotul cu bunica acestuia, într-o anexă lăsată moștenire de bunică. Cum stau toți în același loc, de fiecare dată când se îmbată, nepotul își aduce aminte de toate neajunsurile și începe cu amenințările, drept pentru care mătușa l-a reclamat de mai multe ori la Poliție.

Am depus o plângere la Poliția din Turnu Ruieni, o plângere la Poliția Caransebeș și în urmă cu câteva zile, în miez de noapte am chemat din nou Poliția. Este pus pe scandal, ne reproșează că din cauza soțului meu (fratele mamei sale) ar fi murit mama sa. Nu e adevărat, fameia a fost bolnavă, ne amenință că ne dă foc la casă…, nu mai știu ce să fac, am 5 copii vă dați seama ce teroare trăim!”, spune R.M.


Femeia ne-a mai spus că în urmă cu câteva luni nepotul a fost reținut de Poliție pentru că s-a filmat pe Facebook cu un pistol în mână, însă pedeapsa a fost de 3 luni cu suspendare. Mai mult, tânărul a mai încercat să le incendieze locuința în urmă cu 5 ani.

Scandalurile sunt de vreo 5 ani, de când s-a prăpădit mama lui. Și atunci a încercat să ne dea foc la casă, dar după ce aruncat cu combustibil pe casă s-a stropit din greșeală și flacăra i-a cuprins hainele și a ajuns în spital la București, cu arsuri. Este înfiorător, trăim în teroare în propria casă, avem copii mici, nu știu ce să mai fac”, ne-a precizat R.M.

De la Inspectoratul Județean de Poliție am aflat că în urma plângerii femeii se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, în cadrul unui dosar de cercetare penală.