S-au luat la bătaie în mijlocul satului!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Şase persoane din Ticvaniul Mare au ajuns aseară la sediul poliţiei, după ce oamenii legii au fost nevoiţi să intervină pentru a aplana un conflict izbucnit între acestea. Acum, toţi trebuie să răspundă în faţa legii pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe.

Tot scandalul a plecat de la două femei care, după un schimb de replici tăioase, au început să se ia la bătaie. Soţii acestora nu au putut sta deoparte, astfel că au intervenit şi ei în conflict.Alţi doi bărbaţi au sărit să-i despartă pe cei patru, însă până la urmă au ajuns să fie şi ei implicaţi în scandal.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Doar intervenţia oamenilor legii a potolit spiritele şi a pus capăt altercaţiei. Toţi cei implicaţi şi-au încheiat seara la sediul poliţiei. „Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe.Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc altercaţia şi participaţia fiecăruia”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/