Accident cu victimă în flăcări

Un tânăr a ajuns la spital cu arsuri grave după ce mopedul pe care îl conducea a luat foc. Totul s-a petrecut aseară, în urma unui accident care a avut loc între localităţile Socolari şi Petrilova.

Poliţiştii alertaţi prin apel la 112 s- au deplasat la faţa locului şi au constat că, în timp ce conducea un moped, tânărul, în vârstă de 18 ani, nu a acordat prioritate unei maşini care circula regulamentar. Mopedul s-a izbit de autoturism şi, în urma impactului, a luat foc. Conducătorul mopedului a fost şi el cuprins de flăcări, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Reşiţa. Pentru că starea tânărului era gravă, având arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului, acesta a fost transferat ulterior la Spitalul Judeţean Timişoara.

„Din primele verificări s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere, nu purta casca de protecţie, iar mopedul nu era înregistrat, dar nici nu avea sistem de iluminare şi frânare. Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.