„S-au dus în pușcărie pentru că au făcut ce-au făcut. Dacă ești un om corect, nu ai ce căuta acolo!”

untitled design set 970x90 px

Partidul Național Democrat și-a anunțat candidatul pentru Primăria Reșița, acesta fiind Narcis Lazăr, omul care vrea să demonstreze că nu toți edilii municipiului de pe Bârzava ajung într-un final în pușcărie!

Președintele PND Caraș-Severin, Ion Amariei, a vorbit despre un moment istoric cu ocazia lansării candidaturii lui Lazăr. „Este un moment foarte important, facem cunoscut candidatul nostru pentru municipiul Reșița. Vrem ca Reșița să aibă o alternativă: PND!”, a declarat Amariei, consilier județean care se va afla și în 5 iunie pe lista pentru Consiliul Județean.

Narcis Lazăr are deja întocmit un proiect pentru revigorarea Reșiței și nu este deloc îngrijorat de faptul că, în cazul în care reșițenii îl vor alege primar, va risca să aibă soarta ultimilor doi primari, Liviu Spătaru și Mihai Stepanescu. „Mulțumesc președintelui Amariei care mi-a oferit această posibilitate. Mă bucur mult că am șansa să dovedesc ce pot să fac prin capacitatea mea de exercițiu și prin onestitate, printr-un caracter puternic. În primul rând, am pe lista de proiecte atragerea investitorilor de producție, nu de consum, fabrici care să producă, să dăm oamenilor din Reșița locuri de muncă. Am în plan schimbarea infrastructurii rutiere, prin scoaterea liniei de tramvai în primul rând. Aș vrea să aduc din nou campionatul de raliu în oraș, aș vrea să dirijăm banii care până acum au fost cheltuiți aiurea acolo unde sunt ei trimiși precis. Atunci când i-am spus cuiva că m-am gândit să candidez pentru Primăria Reșița mi-a spus că nu vrea să mă vadă în pușcărie. Foștii primari s-au dus în pușcărie pentru că au făcut ce-au făcut. Dacă ești un om corect, nu ai ce căuta acolo!”, a declarat candidatul PND.