S-a trezit şi Crivacucea?! Fostul decan de la Inginerie mitraliază limba română, dezinteresat!

Pensionar de ani buni şi fără poziţionări publice de când Universitatea „Eftimie Murgu“ Reşiţa doineşte pe plaiurile unui management cel puţin discutabil, fostul decan Octavian Crivacucea s-a gândit că e momentul să-şi spună păsul public.

Pe fostul decan de la Facultatea de Inginerie din cadrul UEMR, Octavian Crivacucea, pare a-l fi scos din letargie articolul Ion Mocioalcă, parabolă UPT-UEMR: „Vine prinţul să te ia, dar dacă tu, Ileana Cosânzeana, tot îi dai cu flit… Nici broscoiul nu mai vine să te ia!“.

Iată ce a comentat Octavian Crivacucea la articolul de mai sus, pe site-ul expressdebanat.ro: „Titlul este foarte suestiv ,parcă am trăi intr-o poveste. Oare totul treuie să dispară la Reșita? Nu mai există suflete, pe care să le doară?Hotărârile se ia pe analize: Evoluția studenților , a cadrelor didactice a specializărilor pe 20 de ani ,a investiților,a reparațiilor (De căte ori sa reparat cantina? etc) Eficiența pavilioanelor de la Pescari ,a Campusului Cafe , a salilor de sport ,teatrul de vara ,lift ș.m.a .Poate rezolvă mintea românului de pe urmă și poate ajută și Dumnezeu“. Nu spunem că n-ar avea şi ceva dreptate dnul Crivacucea, însă de ce abia acum se bagă în seamă?

După ani de tăcere, Octavian Crivacucea a scris aşadar pe site-ul expressdebanat.ro cam ce-ar fi de făcut dacă vrem să… Chiar aşa, dacă vrem să ce, domnule Crivacucea? Dacă vrem ca fiica dumneavoastră, dna prodecan Codruţa Hamat, să nu-şi piardă postul în caz că se schimbă managementul universităţii? Credeţi cumva că dna Codruţa Hamat, fostă Codruţa Crivacucea şi (cândva?) consoartă a dnului Toma Hamat, nu ştie pe ce clanţe să apese, în caz că Doina Frunzăverde şi apropiaţii vor fi nevoiţi să iasă din scenă?

Octavian Crivacucea, cu o limbă română care i-ar fi umplut de respect pe cei ce conduc acum destinele învăţământului românesc, premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Valentin Popa, ne face să realizăm acum ce fel de personaj a condus pe vremuri Facultatea de Inginerie de la Reşiţa. Un agramat universitar!

Vezi-ţi de pensia matale, domnule Crivacucea, şi lasă universitatea în durerea ei! Fiica matale încă deţine o ditamai funcţie de conducere şi uite-o că nu se plânge!…

1000 x 100 gif logiscool