Reșița, you ROCK! Luna Amară a trezit orașul la viață! Versurile cu mesaj, savurate până la ultimul acord de chitară! [FOTO/VIDEO]

Cine a spus că reșițenii nu mai știu să se distreze, a fost contrazis seara trecută. În anul majoratului, trupa clujeană Luna Amară a făcut un show incendiar în Club Abstract din Reșița. Oameni de toate vârstele au savurat fiecare piesă a formației și au cântat la unison cu artiștii, asta deși mulți dintre spectatori abia se nășteau atunci când trupa lansa primul hit.

Luna Amară a demonstrat că se poate: să te menții pe piață timp de 18 ani, să ai în continuare public și să atragi tinerii spre o muzică total aparte față de ce se aude pe radio. Concertul susținut sâmbătă seara în Club Abstract din Reșița a dovedit că muzica live care transmite și are un mesaj, nu doar un beat, este pe placul multora, indiferent de vârstă. Așa se face că, timp de aproximativ o oră și jumătate, Luna Amară a ținut în picioare zeci de oameni care au ales să asculte versurile pieselor mai vechi și mai noi și să cânte la unison.

Încheiat după miezul nopții, concertul a fost cu siguranță un succes, ceea ce i-a determinat pe membrii trupei să ne spună că își doresc să revină la Reșița, pentru că au simțit aici foamea de rock și foamea de evenimente. Și s-ar putea să revină chiar în toamnă, odată cu lansarea noului album. Deși trupa clujeană împlinește anul acesta 18 ani de la înființare, a găsit modalitatea de a supraviețui în peisajul românesc: prin versuri desprinse din realitate, după cum ne-au declarat artiștii la finalul concertului.