A fi social-democrat la Reşiţa. Consilierul local Florin Ionescu i-a votat o locuinţă cetățeanului Florin Ionescu!

Consilierul local Florin Ionescu nu are absolut nimic împotrivă pentru ca cetățeanul Florin Ionescu să primească o locuință, fie din fondul locativ, fie chiar o locuință socială.

Și nu numai că nu ar avea nimic împotrivă, ba chiar a și votat pentru a se aproba listele pe care figura și numele său! Chiar dacă ar fi trebuit să nu participe la vot, având un interes vădit în respectiva decizie. Și a votat de trei ori, nu doar o dată, ca să mai fi avut scuza că ar fi votat din greșeală.

Cât privește o locuință ANL, nu ar fi prima dată când un demnitar ori un ales local social-democrat primește locuință de la ANL (actualul subprefect fiind pe o asemenea listă când era director al DJTS), dar prezența numelui său până și pe lista cu locuințe sociale este chiar dubioasă, cu atât mai mult cu cât din declarația sa de interese reiese clar că acesta conduce o societate comercială, unde are 100% din acţiuni! Și tot cu mâna lui scrie în declarația cu pricina că firma se cheamă Club Monte Carlo: păi dacă și patronii de cazinouri cer locuințe sociale…

Iar în declarația de avere se trece proprietarul unei case (deși în declarația din 2016 apare apartament) și a unei Dacia Logan. Așa sărăcie mare să fie până și printre patronii administratori de firme, încât să vrea locuinţe sociale?