S-a trezit din beţie şi vorbeşte! Şi-a abandonat victima de frică!

explo 1000x200

Dorin Tală, tânărul care s-a urcat beat la volanul unui BMW şi a accidentat un copil de 15 ani pe o stradă din Oţelu Roşu, s-a răzgândit în sala de judecată a Tribunalului Caraş-Severin.

Propus pentru arestare preventivă după ce a fost prins ascunzându-se în curtea firmei familiei ca urmare a accidentului pe care l-a provocat  din cauza faptului că era beat, Dorin Tală a renunţat la tăcere. În faţa magistratului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Caraş-Severin, tânărul de 26 de ani a vorbit despre cele întâmplate, deşi în faţa procurorului de caz şi al instanţei Judecătoriei Caransebeş îşi rezervase dreptul de a nu face declaraţii.

,,A dat declaraţie, ceea ce nu a făcut la Caransebeş, recunoscând că a consumat băuturi alcoolice. A arătat că a dus victima la spital intrând cu maşina în curtea spitalului. A plecat acasă deoarece s-a speriat. El recunoaşte faptele şi regretă ce s-a întâmplat”, a spus pentru expressdebanat.ro avocatul Cosmin Bolosin.  În tot acest timp, copilul de 15 ani accidentat de Dorin Tală se află încă în spital, la Timişoara. ,,Familia clientului meu a încercat să ia legătura cu părinţii părţii vătămate. Victima e mai bine, dar e încă la Timişoara”, a mai afirmat avocatul Bolosin.

 

foto: facebook