S-a stabilit cine va fi candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Bocșei

Mulți și-ar fi dorit ca Brian Filimon să transforme radical și Bocșa, așa cum a reușit să facă în cazul comunei Măureni. Dovadă este și sondajul PNL care l-a desemnat drept cea mai bună variantă pentru fotoliul de primar al Bocșei. Edilul-șef nu este însă dispus să îi lase baltă pe oamenii care l-au ales. Așa se face că liberalii au stabilit astăzi un alt candidat care să intre în cursa al cărei start se va da în 12 iunie.

PNL și-a stabilit candidatul pentru fotoliul de primar al orașului Bocșa. Biroul Permanent Județean, reunit astăzi la Reșița, l-a desemnat cu unanimitate de voturi pe Sorin Perian, omul care îndeplinește în prezent atribuțiile de primar, drept varianta liberală pentru alegerile din 27 iunie.

Președintele organizației județene a PNL, Marcel Vela, spune despre Sorin Perian că este un om ambițios, cu putere de muncă, în care își pune toată încrederea că va face treabă în folosul comunității, că va continua toate proiectele începute împreună cu echipa PNL Bocșa și că își asumă implementarea cu succes a Planului Național de Redresare și Reziliență.

leader board 728 x 90 px

Deși în sondajul PNL Sorin Perian s-a clasat pe locul 3, după Brian Filimon și Cristian Gâfu, se pare că primarul comunei Măureni și prefectul de Caraș-Severin nu sunt dispuși să renunțe la funcțiile pe care le dețin, aceasta fiind o primă condiție pentru a se putea înscrie în cursa electorală de la Bocșa, programată să înceapă în 12 iunie.

CITEȘTE ȘI: Brian Filimon e alesul pentru Primăria Bocșa! „Sunt onorat, dar mai am multe de realizat cu concetățenii mei din Măureni, pe care-i iubesc! Nu candidez!”