S-a redeschis resortul agroturistic de patru stele, construit pe locul unui vechi sat depopulat

Agrovillage, resortul turistic de la Labașinț, județul Arad, s-a redeschis în condițiile impuse de regulile în vigoare privind prevenirea coronoavirusului. Complexul se află în apropierea orașului Lipova, în mijlocul naturii, în comuna Șiștarovăț. Aici, un investitor italian a cumpărat un întreg sat depopulat, circa 90 de hectare de teren, și a construit unul dintre cele mai luxoase resorturi agroturistice din România, fiind extrem de atent să integreze totul în natură.

Hotelul Suite-Agrovillage Resort are patru stele, dispune de o piscină în aer liber, un restaurant cu o terasă imensă, în mijlocul unei ferme pomicole. La construcția lui s-au folosit materiale ecologice și o mare parte din materialele recondiționate din casele de lemn din vechiului sat Labașint. Turiștii au însă parte de interioare luxoase, finisate în stil rustic. Resortul are o curte imensă, cu o terasă superbă pentru servit masa și o parcare privată gratuită.

Hotelul Suite-Agrovillage Resort oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, iar camerele dispun de un TV cu ecran plat cu programe prin satelit. La proprietate există o recepție cu program nonstop.

„Anul acesta am deschis puțin mai târziu, din cauza situației provocate de pandemie în toată lumea. Am așteptat să vedem care sunt reglementările legale și am vrut să ne asigurăm că toți cei care vin la noi sunt în siguranță. Dispunem de o suprafață foarte mare, cu zeci de hectare de teren, așa că turiștii pot păstra fără nicio problemă distanțarea socială. În rest, le stăm la dispoziție cu servicii de calitate și facem totul ca să nu le lipsească nimic și să petreacă un sejur de vis, în cel mai natural mediu posibil”, a declarat Cristina Basarab, managerul resortului.

expresb 1000x100

Complexul agroturistic pune la dispoziția turiștilor biciclete și ATV-uri cu care se pot face plimbări. Hotel Suites Labașinț este înconjurat de natură virgină, peisaje care se bucură încă de pace absolută, unde vizitatorii pot dobândi experienţe inedite în contact cu natura, în timp ce se şi distrează.

1000 x 200 gif