S-a lăsat cu anchete interne pentru fotbalul din Valea Bistrei. Datoriile înfundă echipa în liga a 4-a!

Se anunță vremuri grele pentru echipa de fotbal din Valea Bistrei, și asta pentru că datoriile adunate în timp se resimt puternic și în sport. În ciuda eforturilor depuse de autoritățile locale, lipsa de finanțare și slaba administrare i-au pus pistolul la tâmplă clubului sportiv.

Teama cea mai mare a autorităților locale este aceea că în cel mai scurt timp clubul va intra în insolvență. Cu toate acestea, cu mult efort, echipa de fotbal a reușit să fie înscrisă și în acest an în liga a 4-a, dar sub o altă denumire.

La fotbal am avut o problemă foarte mare, ne-am trezit cu acele datorii și probabil clubul va intra în insolvență. Am reușit să înscriu echipa în liga a 4a sub o altă denumire. Se numește ACS Oțelu Roșu și vom fi obligați să mergem pe această denumire în continuare”, a explicat primarul Luca Mălăiescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645302345375″]

Sumele la care se ridică datoriile sunt greu de suportat din bugetul local, lucru care ar putea să fie fatal pentru fotbalul din Valea Bistrei. Chiar dacă echipa și-a câștigat în această vară dreptul de a evolua în liga a 3-a, din cauza lipsei banilor și a datoriilor foarte mari adunate de fosta conducere a clubului, acest lucru nu s-a putut concretiza.

Avem o datorie de un miliard, o sută de mii de lei vechi și orice bani investiți în echipă sunt luați de finanțele publice până se achită această datorie. Această sumă provine de la neplata CAS-urilor și contribuțiilor la bugetul de stat cam de șapte ani de zile. Cu siguranță clubul va intra în insolvență. Acesta este principalul motiv pentru care echipa a retrogadat. Am fost pregătit chiar să nu o mai înscriem deloc, dar în final am reușit să o înscriem în liga a 4-a”, a mai explicat edilul-șef.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644887767909″]

 

CITEȘTE ȘI: OȚELU ROȘU A PROMOVAT ÎN LIGA A 3-A

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    Daca stiati ca sunteti faliti de ce nu ati lasat Recolta Berzovia sa mearga la baraj? Ei erau adevaratii campioni ai judetului! Rusine sa va fie, Nea Mihai Florei se zvarcoleste de suparare in mormant!

  2. cristi says:

    Pai nu au lasat Recolta Berzovi sa joace din cauza ca la AJF au avut pe MUTULICA LOLEA care e prieten cu domunu miciuna primar din otelu si pentru 2,3 gratare cum sa joace Berzovia? Murdaria si blatul murdar de la AJF este si in Primaria otelu…rusineeee,uite unde au ajuns acum!!!!