Oţelu Roşu a promovat în Liga a III-a!

Echipa de fotbal a oraşului de pe Valea Bistrei întâlneşte, de la ora 18, la Motru, formaţia sibiană Măgura Cisnădie, în meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a.

 Update ora 20:50

Metalul Oţelu Roşu a promovat în Liga a III-a,  după loviturile de departajare. Eroul partidei a fost portarul oțelarilor Grecu,  care a apărat două lovituri de la 11 metri. Scorul final a fost 4-3 pentru jucătorii antrenați de Alin Olariu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157644887767909″]

20140621_204056

 

Update ora 20:30

Scor final la Motru, 0-0, iar promovarea în Liga a III-a va fi decisă la loviturile de departajare.

Update ora 20:15

După prima repriză de prelungiri, cele două echipe nu au reușit să înscrie, scorul ramânând 0-0.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645248120956″]

Update ora 19:50

Dacă prima repriza le-a aparținut oțelarilor, în cea de-a doua repriză campioana județului Sibiu a controlat în totalitate jocul. În ciuda dominației sibienilor, scorul a rămas alb, 0-0, iar partida va fi prelungită cu încă două reprize a câte 15 minute fiecare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157645302345375″]

20140621_195128 Update ora 18:50 După prima repriză jucată la Motru, Metalu Oțelu Roşu – Măgura Cisnădie, 0-0. Echipa din Valea Bistrei a avut principalele ocazii de gol, însă portarul Zăvoi, fost portar la Metalu Reşița, s-a opus deschiderii scorului în minutul 21, respingând de sub bară, în corner, balonul trimis cu capul de către Ovidiu Bălan.

Update ora 17:30 Jumatate de oră până la startul partidei dintre CS Metalul Oțelu Roşu şi Măgura Cisnădie, contând pentru un loc în Liga a III-a. Primarul oraşului Oțelu Roşu şi-a făcut deja apariția pe stadionul din Motru, încrezător în şansele echipei din Valea Bistrei. 2014-06-21 17.30.16 FC Caransebeş şi-a luat la revedere de la al treilea eşalon fotbalistic al ţării, dar Caraş-Severinul şi-ar putea păstra numărul de reprezentante în acest campionat. Metalul Oţelu Roşu joacă pentru promovare în Liga a III-a, acolo unde judeţul nostru mai este reprezentat de Muncitorul şi Gloria Reşiţa. Chiar dacă a terminat întrecerea judeţeană pe locul secund, formaţia de pe Valea Bistrei a obţinut dreptul de a participa la barajul de promovare. Campioana Recolta Berzovia nu a primit până la această oră documentele care să ateste că este club sportiv şi acesta lucru a facilitat prezenţa oţelarilor la meciul de astăzi, de la Motru. ,,Noi am fost mai buni pe teren, am terminat pe primul loc şi, dacă ţinem cont de meritul sportiv, ar fi trebuit să fim la baraj. Noi am depus documentele pentru a putea participa în Liga a III-a în cazul în care am fi câştigat barajul, dar aşa a hotărât Comisia de Disciplină a AJF. Am fi făcut aceste demersuri mai din timp, dar nu aveam de unde şti în toamnă, când eram pe locul patru, că putem câştiga campionatul”, a explicat preşedintele clubului din Berzovia, Viorel Bria. Omologul său, Sandu Florei, nici nu mai vrea să audă de astfel de discuţii, considerând că nu e treaba lui să comenteze ceea ce ar fi trebuit să facă sau nu oficialii de la Berzovia. ,,Noi am avut alte lucruri mai importante de făcut. Ne-am pregătit pentru acest meci de baraj deoarece vrem să promovăm. Avem o echipă bună, avem şi experienţa meciului de baraj de anul trecut şi cred că putem câştiga. Din câte am cunoscut adversarul, cred că e sub valoarea echipei din Becicherecu Mic, care ne-a învins anul trecut. Suntem optimişti”, a spus Florei. Meciul Măgura Cisnădie – Metalul Oţelu Roşu se joacă de la ora 18, pe Stadionul Minerul, şi va fi arbitrat de timişoreanul Flavius Alin Roşu. Observatori: Cristea Ioan (Bucureşti) şi Tudor Emil (Târgovişte).