Vezi când încep lucrările la drumurile județene!

Dacă în cele mai multe dintre orașele județului reabilitarea drumurilor distruse de sezonul rece este pe final, la drumurile județene asfaltarea va fi în plină derulare în perioada următoare. 

Direcția pentru Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin a încheiat pe data de 15 aprilie licitația pentru atribuirea lucrărilor de reabilitare din cele șase zone ale județului. Astfel că, în etapa următoare, se stabilesc cele șase firme care preiau contractele și se vor apuca de lucrări. Până atunci însă, DADPP s-a apucat de treabă.

„Zilele trecute am reparat gropile din asfalt și am efectuat stropiri succesive pe drumul Reșița-Cuptoare și până în interitorul localității Văliug. De asemenea, mai lucrăm la podul inundat de la Forotic-Surduc și o să intrăm pe majoritatea tronsoanelor în perioada imediat următoare”, explică directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat, Ianăș Roșeți.

Un alt drum pe care se lucrează în prezent este DJ Bozovici-Șopotu Nou, unde se continuă lucrările de reabilitare începute în toamnă.

Continuă asfaltarea pe alte trei drumuri
Deși bugetul repartizat de mai marii de la centru este mai mic decât anul trecut, Ministerul Dezvoltării a alocat bani pentru finalizarea lucrărilor pe trei drumuri importante, unde asfaltarea a început în anii trecuți. „Sunt vizate Reșița-Giurgiova spre Grădinari,  finalizarea drumului Reșița-Văliug, pe un tronson de aproximativ 3 kilometri, și, de asemenea, continuarea lucrărilor la drumul Caransebeș-Borlova-Telescaun. Așteptăm finanțarea pentru deschiderea altor tronsoane de drumuri de la Ministerul Dezvoltării”, spune directorul DADPP.