S-a îmbogățit parcul auto al pompierilor cărășeni

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Începând din această lună, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin are în dotare autovehicule noi pentru a ușura intervențiile și pentru a completa nevoile instituției.

În parcul auto al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin au intrat, în această lună, două autovehicule noi. Este vorba despre o autospecială de mare capacitate cu apă și spumă (9.000 de litri) și un microbuz de transport persoane cu 16 locuri. Ambele au ajuns deja în județ, urmând ca, până la finele lunii ianuarie 2017, să fie înmatriculate și obținute toate documentele necesare astfel încât să poată fi folosite în intervenții. Deocamdată, nu se știe exact dacă cele două achiziții vor rămâne la Reșița sau vor fi utilizate de un alt departament din Caraș-Severin. Potrivit reprezentanților ISU „Semenic”, cele două autovehicule „au venit în completarea nevoilor noastre, nu au venit să schimbe tehnica mai veche”.

autospeciala ISU

promovare banner maxagro Muzeul TM

În total, la nivel național, 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă de mare capacitate și 10 microbuze destinate transportului echipajelor de militari la intervenție vor fi distribuite unităților operative.

Achiziționate în cadrul proiectului „Răspunsul eficient salvează vieți II”, echipamentele moderne de intervenție vor asigura eficientizarea misiunilor de stingere a incendiilor, aprovizionarea cu apă menajeră în zonele afectate de inundații, seceta sau poluări accidentale ale surselor de apă, precum și la evacuarea apei din locuințele afectate.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/