UPDATE. Cinci mașini, două accidente! Trafic îngreunat între Orșova și Caransebeș!

Două accidente rutiere petrecute în această după-amiază încurcă traficul pe Drumul Național 6! În total, cinci autoturisme au fost avariate în urma incidentelor.

Circulația autovehiculelor se desfășoară pe un singur fir pe Drumul Național 6 din cauza a două accidente rutiere. În cele două incidente au fost implicate 5 mașini. Potrivit primelor informații, nu există persoane rănite. Restricția de circulație se aplică la ieșire din Buchin spre Orșova.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

UPDATE, ora 15.30

Accidentul în care au fost implicate 3 autoturisme a fost provocat de un șofer care s-a înscris într-o depășire riscantă. Încercând să intre din nou pe sensul său de mers, a acroșat mașina din dreapta sa, dar în același timp a lovit și autoturismul care circula de pe contrasens. În cel de-al doilea accident au fost implicate două mașini, însă pagubele nu au fost la fel de însemnate, iar conducătorii auto s-au înțeles amiabil, ne-a informat comisarul-șef Grațian Simion din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Caraș-Severin.

Sursă foto: Arhivă