S-a deschis un nou drum de legătura la Timișoara

picnic iulius1000x100

Un nou drum a fost deschis astăzi, la Timișoara. Este vorba despre șoseaua ce leagă cele două ieșiri din oraș, mai exact Calea Torontalului și Calea Aradului. În acest moment, se circulă pe o arteră cu două benzi. Primarul orașului promite că în viitor se vor face și piste de biciclete, respectiv trotuare.

Lucrările la drumul de legătură durează de câteva săptămâni. Noua stradă dată în folosință șoferilor va reduce traficul rutier din nordul orașului.

„S-a dat în folosință noul drum între Torontalului și Aradului. Va fi un drum extrem de util. Acum s-au realizat și racordurile la cele două artere. Am întrebat dacă totul e gata din punct de vedere tehnic și mi s-a spus că da”, a declarat Nicolae Robu.

leader board 728 x 90 px

Edilul-șef al orașului a promis că pe drumul destinat în acest moment exclusiv autovehiculelor se vor amenaja piste de biciclete și trotuare.

„S-a făcut, în prima etapă, doar carosabilul. Urmează să se facă piste de biciclete și trotuare. Într-o primă etapă, posibil doar pistele de biciclete, trebuie să vedem mai exact cum stăm cu terenul. Pistele de biciclete sunt extrem de importante, problema este cu terenul pe care îl avem la dispoziție”, a mai spus Robu.

Sursă foto: Facebook