S-a dat startul distracției, pe muzică! „Timișoara cântă”, la Iulius Town!

Timișorenii dornici să retrăiască atmosfera de festival sunt invitați la evenimentul „Timișoara cântă”, din acest weekend, la Iulius Town. Festivalul reunește artiști îndrăgiți și sunt pregătite și multe alte surprize pentru atletici și copii!

La Iulius Town a început ieri unul dintre cele mai așteptate evenimente din această perioadă. S-a dat startul distracției la Festivalul „Timișoara cântă!”. DJ Project, Maryliss și trupa Vest Phoenix Cover au încântat publicul cu melodiile lor. De asemenea, astăzi, atmosfera va fi întreținută de Roxen, Peregrinii și Zebbra. Timp de două zile, în zona VIP Parking din Iulius Town se va da tonul în materie de muzică. Intrarea este pe bază de rezervare, mai multe detalii găsindu-se pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot sâmbătă, în zona Family Plaza, de la ora 16.00, atleticii sunt provocați să participe la evenimentul sportiv „Hard to the Core”, în cadrul căruia vor fi demonstrații și concursuri de trotinete, biciclete BMX și skate-uri. Sunt puse „în joc” și  multe premii. Evenimentul este organizat în parteneriat cu magazinul UMAN din Iulius Town Timișoara.

Sâmbătă, de la ora 17.00, prichindeii sunt așteptați la un atelier de creație. Micii meșteri vor demonstra cât sunt de talentați și vor crea unicorni fermecați. Iar duminică, 26 iulie, în parcul Iulius Gardens va avea loc teatru de păpuși. „Magazinul Fermecat” îi va face pe copii să pătrundă într-o lume magică, unde totul este posibil. Accesul este gratuit și se face în limita locurilor disponibile.

Tot în acest weekend, la etajul întâi al Iulius Mall, 14 artizani își expun obiectele la Târgul de antichităţi, handmade și vintage. Printre obiectele pe care aceștia le-au adus cu ei se numără: colecții impresionante de bijuterii, pietre semiprețioase, porţelanuri, tablouri, statuete și multe altele. Târgul se va desfășura de vineri până duminică.

Terasele din Iulius Town organizează în fiecare zi evenimente speciale, cum ar fi seri de jazz. Cadrul natural spectaculos din Iulius Gardens, spre care au deschidere toate locațiile, fac ca ieșirile tale în oraș să fie cu totul deosebite.