Cod portocaliu de vijelii și ploi în Banat

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Fenomene meteo de instabilitate atmosferică accentuată sunt anunțate până duminică dimineaţa. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat avertizările anterioare și a emis două Coduri galbene și unul portocaliu.

Primul Cod galben anunță în intervalul sâmbătă ora 10:30 – duminică ora 6:00, în vestul, sud-vestul, centrul, nordul țării și la munte, local și temporar instabilitatea atmosferică accentuată. Vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Sâmbătă la ora 12.00 intră în vigoare o alertă Cod portocaliu pentru mai multe județe, între care Timiș, și Caraș-Severin. Astfel, în Banat, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 30…40 l/mp și, pe arii restrânse, 50…70 l/mp.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Alerta Cod portocaliu expiră duminică la ora 6.00, când începe un Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp în județele Timiș și Caraș-Severin. Cel de-al doilea Cod galben expiră duminică la ora 23:00.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/