S-a cam terminat! Opriţa se gândeşte să plece!

CSM Reșița a cedat astăzi, 1-2 (0-1), în Valea Domanului, cu Cetate Deva și Liga a II-a este tot mai departe!

Rosso-nerii au călcat din nou greșit, chiar pe teren propriu, în timp ce Șirineasa a bătut încă o dată, are un parcurs aproape perfect și pare la acest moment imposibil de oprit în marșul spre promovare. Meciul de pe „Mircea Chivu” a început cum nu se putea mai prost pentru echipa lui Daniel Oprița. Veniți cu sete de răzbunare la Reșița după eliminarea din Cupa României, hunedorenii au lovit încă din minutul 4, după care au făcut un pas înapoi. Fără să-și asume însă prea multe riscuri și asta pentru că reșițenii au plimbat mingea de pe un flanc pe altul, nereușind să amenințe serios poarta adversă. Situația s-ar fi putut echilibra pe tabelă, dar CSM a avut astăzi și ghinionul unui arbitraj slab, al unei brigăzi lipsite de experiență, care a greșit mult și cam de fiecare dată în defavoarea gazdelor.

Oprița a schimbat după pauză și n-a lipsit mult ca mutările să-i iasă perfect, exact ca la Bălești. Himcinshi a scos penalty-ul din care Liuba a egalat cu ceva mai mult de un sfert de oră înainte de final, iar Ponoran, revenit pe gazon după vreo doi ani de pauză, a trimis alături dintr-o poziție excelentă. La scurt timp, Robert Cristian, fostul jucător al Metalului, a prins un șut imparabil care a făcut inutil plonjonul lui Zimmermann. S-a terminat 2-1 pentru Cetate Deva, astfel că apele sunt foarte tulburi pe Bârzava.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157686409361442″]

Îmi doream să câştigăm fiecare meci. Nu aveam voie să pierdem puncte, dar a venit această înfrângere care ne-a diminuat foarte mult şansele la promovare. Chiar nu ştiu ce să mai spun în acest moment. Am venit să ajut oraşul, m-aş fi băgat să şi joc, pentru că asta le-am spus şi băieţilor, nu vreau să stau la Liga a III-a, trebuie să mergem în Liga I. Vedem până mâine ce facem, mai discutăm, pentru că nu ştiu dacă are rost să mai rămân, să mai continui. Voi discuta cu oamenii care conduc clubul, pentru că nu voiam să stau decât dacă fac performanţă”, a declarat Daniel Oprița, dărâmat efectiv după meci.

Tehnicianul nu speră la prea mult nici măcar în condițiile în care, etapa viitoare, CSM ar învinge liderul Șirineasa, la Petroșani: Dacă pierdem acolo… Nici egalul nu ne ajută prea mult. Situația e destul de grea. Mai sunt destule etape, dar nici noi nu suntem în stare să câștigăm toate meciurile. E o diferență de opt puncte, mult pentru Liga a III-a, greu de recuperat”.