Rutina de îngrijire cu CeraVe pentru adolescenți

cerave lotiune hidratanta
1000x100 resita 02

Adolescența este o perioadă grea pentru orice tânăr. Mai ales din cauza fluctuației hormonilor și apariției acneei. De aceea, în articolul de azi, vrem să vă sărim în ajutor cu o rutină de îngrijire a pielii în 4 pași. Nu trebuie decât să urmați îndeaproape sfaturile următoare și veți obține un ten strălucitor, sănătos și fără urme de acnee. Dacă sunteți interesați de acest subiect, rămâneți cu noi! Vă vom vorbi despre brandul recomandat de specialiști care oferă cele mai bune rezultate, cât și despre rutină în sine, într-o prezentare pe pași. Să începem!

Pentru o rutină de excepție, ce vă va tonifia și perfecționa pielea, este necesar să alegeți un brand lăudat de specialiști și recomandat pentru orice tip de ten. Aici ne referim la CeraVe, marcă ce a fost lansată în anul 2006 și dezvoltată de dermatologi acreditați. Acest brand este popular pentru rezultatele fabuloase pe care le oferă și ingredientele naturale pe care le folosește. La bază, această marcă are produse cu ceramide – componente esențiale ale pielii ce formează bariera sa protectivă, și tehnologia MVE – un sistem patentat multifazic de emulsie ulei-în-apă. Cu aceste două componente, produsele CeraVe vă vor oferi hidratare de durată și reparare a pielii numaidecât. Acum că ați aflat cu ce se laudă acest brand și motivele pentru care este de încredere, putem continua cu prezentarea rutinei promise.

publicitate online in ziar Express de Banat

Pentru un ten perfect, luminos și sănătos este necesar să aveți o rutină de îngrijire a pielii zilnică. Dacă pasul inițial este să alegeți această rutină pentru efectele ei reparatorii asupra tenului acneic, e important ca și după dispariția imperfecțiunilor, să vă mențineți rutina. Numai așa veți reuși să feriți pielea de alte infectări și să vă mențineți chipul strălucitor și neted. Haideți să vă spunem pașii pe care trebuie să îi urmați în fiecare dimineață și seară, pentru o rutină perfectă.

• Rutina de îngrijire a pielii

Rutina recomandată de noi este compusă din patru pași ce trebuie urmați ca atare:

Primul pas – vă clătiți bine fața cu apă călduță, ca să nu fie un șoc prea mare la adresa acneei și apoi spălați din abundență cu un gel de curățare anti-imperfecțiuni de la CeraVe. Puteți achiziționa acest gel fie din mediul online, fie din farmacii, așa că stați liniștit, îl veți găsi cu ușurință pe piață. După ce terminați de spălat chipul, uscați fața cu un prosop pe care îl folosiți numai dumneavoastră. Nu ștergeți repede, ci tamponați tenul, ca să evitați riscul să zgâriați sau să iritați zonele deja afectate. Faceți acest pas atât dimineața, cât și seara.

publicitate tmc 640

Al doilea pas – după ce v-ați spălat, urmează să folosiți o cremă hidratantă, tot de la același brand. Este indicat să alegeți produse din aceeași gamă, odată ce v-ați hotărât la o anumită marcă. De aceea, vă recomandăm crema lor hidratantă. Aceasta vă va reda strălucirea chipului și, totodată, aspectul de ten sănătos și ferm. Aplicați o cantitate potrivită în palme și masați ușor până la absorbția în piele. Faceți acest pas atât dimineața, cât și seara.

Al treilea pas – știm, poate vi se pare ciudat să folosiți două creme, dar credeți-ne pe cuvânt, nu vreți să vă ardeți chipul sub razele soarelui, sub nicio formă. Mai ales atunci când aveți un ten predispus la acnee. Indiferent de anotimp, razele UV nu contenesc să apară, așa că acest pas constă în aplicarea cremei hidratante cu SPF pentru ten. Tot ca și mai devreme, aplicați o cantitate potrivită în palme și masați până la absorbție. Nu veți rămâne cu o peliculă albă pe față, ba dimpotrivă, crema va intra în piele imediat. Acest pas este indicat să îl faceți în special dimineața. Seara nu va mai fi nevoie.

Ultimul pas –după aplicarea tuturor produselor menționate mai devreme, mai rămâne ultimul pas, și anume folosirea unui ser cu retinol, anti-imperfecțiuni. Tot de la același brand și din aceeași gamă de produse, cum v-am obișnuit, acest ser se aplică foarte ușor pe zonele afectate. El se absoarbe imediat și nu vă va lăsa pielea uleioasă. După ce duceți și acest pas la bun sfârșit, veți fi pregătit pentru o nouă zi. Faceți acest pas atât dimineața, cât și seara.

Pas opțional – înainte de încheiere, vrem să vă mai dăm un sfat. Acesta este un pas opțional, ce trebuie făcut seara, însă poate ajuta și el în combaterea acneei. Este vorba despre uleiul de ricin. Asemenea serului cu retinol menționat mai devreme, și uleiul de ricin poate fi folosit pe zonele afectate pentru diminuarea umflăturilor sau a cicatricilor. Însă vă recomandăm să îl folosiți seara, pentru că trebuie lăsat să acționeze cel puțin o oră. Veți avea fața uleioasă, ceea ce nu va fi plăcut când ieșiți afară. După tratament, spălați-vă bine cu gelul de curățare.

Iată că am ajuns la final. Acum că ați aflat care este rutina perfectă pentru un ten lipsit de imperfecțiuni, nu mai trebuie decât să achiziționați produsele în cauză și să treceți la treabă! Aveți încredere că CeraVe vă va oferi rezultatele mult dorite.

publicitate Timisoara banner maxagro