Rușine, Consiliul Județean Caraș-Severin! Romeo Dunca: „Reparații nu sunt posibile!”

drum sasca montana

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și-a mai declarat o dată neputința! Noroc că fostul președinte, Silviu Hurduzeu, i-a lăsat pe masă tema făcută: proiectul de modernizare a drumului spre Cheile Nerei!

Radiana Cîța este doar unul dintre turiștii care au vizitat Caraș-Severinul în ultima vreme apreciind locurile de poveste de aici, dar plecând cu un gust amar din cauza drumurilor județene execrabile și a nepăsării celor care conduc administrația județeană. A celor care în loc să se apuce de treabă, așa cum au promis în campania electorală, se răfuiesc astăzi cu șoferii, cu ziariștii și funcționarii din Consiliul Județean.

„Cheile Nerei, perlă a Banatului Montan, candidată cu succes la cea mai căutată atracție turistică a României, din păcate, și cu mare durere o spun, iese în evidență și cu ceva negativ: drumurile de acces spre această zonă. De la Oravița spre Sasca Montană începe calvarul oricărei mașini și implicit al pasagerilor. Un drum efectiv scurt ca și distanță în kilometri devine chinuitor de lung din cauza gropilor multiple și imense, care te obligă să mergi cu maximum 10 km/oră. Spre Parcul Național Cheile Nerei, la fel, spre Socolari și Ilidia, identic. (…) Rușine, Consiliul Județean Caraș-Severin! Rușine domnului ministru al Transporturilor!”, a scris turista pe rețeaua de socializare.

leader board 728 x 90 px

Prezent mai tot timpul în mediul online, președintele CJ, Romeo Dunca, a ținut să-i explice că tot așa va fi drumul și de acum încolo. Încă o vreme, până când proiectul aprobat pe vremea președintelui Silviu Hurduzeu va fi implementat. Până atunci, Romeo Dunca nu e în stare să facă nimic. Reparații nu sunt posibile din două motive. Cel mai important e că întregul drum până la Moldova Nouă va intra în modernizare începând cu anul viitor. A fost desemnat câștigătorul pentru proiectare, iar termenul de elaborare a PT este de 6 luni. Acest drum va deveni cel mai bun din județ. Răbdarea e singurul lucru ce ajută. Bani nu sunt pentru alte reparații și oricum, chiar dacă ar fi existat nu s-ar investi aici pentru că tot asfaltul cu fundație cu tot va fi scos peste câteva luni. Ultimele rezerve financiare le folosim pentru a plomba drumuri care arată la fel sau mai rău. Și care nu au șansa în viitorul apropiat de a putea fi modernizate. Proiectul de modernizare e început de cei din mandatul trecut.”, a explicat președintele Dunca.

Vă mai întrebați atunci de ce-l regretă deja cărășenii pe Hurduzeu?! E simplu. Pentru că actualul președinte chiar nu poate, nu poate mai nimic! Nu e rău intenționat, dar atât poate și trebuie înțeles.