Ruptură totală în PNL! Un primar a intrat în dizgrația consilierilor locali ai propriului partid!

Marcarea pentru tăierea mai multor arbori din stațiunea Băile Herculane a făcut ca ruptura dintre primarul PNL Cristian Miclău și consilierii locali liberali să fie cunoscută și în afara partidului, să fie recunoscută public după ce toate încercările de consens au eșuat!

Primarul Miclău e contestat vehement chiar de colegii săi din PNL, iar președintele Marcel Vela și ceilalți lideri liberali din Caraș-Severin n-au reușit să dezamorseze tensiunile în momentul în care li s-a cerut intervenția. Organizația Băile Herculane a liberalilor e ruptă la această oră, iar consecințele pot fi foarte grave în primul rând pentru oraș. Totul a explodat în momentul în care drujbele au fost pornite pentru tăierea unor arbori. Ca urmare a numeroaselor discuții apărute în ultimele zile legate de marcarea spre tăiere a peste 30 de arbori în oraș, prin vocea Marianei Molnar, echipa locală de consilieri PNL a făcut următoarele precizări: „Consiliul Local nu a fost informat despre acest demers al Primăriei. Nu au fost supuse la vot hotărâri în acest sens. Echipa locală de consilieri PNL a solicitat stoparea emiterii autorizației de tăiere pentru arborii marcați. La următoarea ședință de CL vom solicita explicații în plen de la executivul Primăriei”.

Un alt consilier local PNL, Doru Coșei, este mult mai vehement. „Ruptura asta dintre noi e de la începutul mandatului. Conducerea partidului cunoaște problema, a încercat să intervină, dar noi nu formăm o echipă. Sunt o mulțime de lucruri cu care nu suntem de acord și de care se face vinovat primarul nostru”, a spus alesul local, care nu exclude varianta retragerii sprijinului pentru Cristian Miclău.

În schimb, edilul-șef invită la calm. „Sunt doi brazi aici la cinema care au spart zidul. Despre aceștia e vorba. Cum să nu ne înțelegem în partid?! Nu există așa ceva. Câteodată părerile nu sunt la fel, dar asta nu înseamnă că există neînțelegeri între noi”, a comentat primarul Miclău.

1000x100 (5)