Rupt de foame în Arestul IPJ Caraş-Severin!

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, recidivist şi judecat pentru noi infracţiuni, a pus gând rău Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în care se afla.

Din motive doar de el ştiute, infractorul „a rupt din ţeava de cupru care susţinea perdeaua de la duş trei bucăţi, fiecare de câţiva milimetri, pe care le-a ingerat”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Bărbatul mai avea pregătite alte trei bucăţi de ţeavă, însă a fost oprit la timp de agentul de poliţie care asigura paza persoanelor reţinute.

Pentru că acuza dureri de stomac, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, dar s-a constatat că viaţa sa nu este în pericol, poate doar alte bucăţi de metal din Arest. „S-a stabilit că nu sunt riscuri asupra sănătăţii şi integrităţii corporale, iar bucăţile înghiţite vor fi eliminate pe cale naturală, lucru care s-a şi întâmplat”, a mai spus reprezentantul Poliţiei.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Bărbatul a sosit în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă la începutul săptămânii, din penitenciar, pentru a fi cercetat în alte dosare penale. Este cunoscut cu antecedente penale, recidivist, fiind condamnat pentru infracţiuni de furt.

banner 970 x 250