Rujan închide robinetul nepăsării! În Caransebeș, să curgă apă curată!

Conferința de presă susținută zilele trecute de oficialii societății Aquacaraș l-a scos din sărite pe consilierul județean PNL Dumitru Rujan. 

Reprezentantul Caransebeșului în administrația publică județeană spune că s-a săturat să tot audă explicații și scuze pentru servicii de proastă calitate sau despre proiecte finanțate cu zeci și sute de milioane de euro care stau blocate de ani întregi și care fac cetățenilor județului viața un calvar.  

„Cât timp să mai acceptăm calitatea deplorabilă a apei pe care Aquacaraș o distribuie cetățenilor din municipiul Caransebeș?! Ca să nu mai spun de prețul exagerat, dacă nu cumva cel mai mare din România! Ca reprezentant al intereselor caransebeșenilor îi rog pe reprezentanții Aquacaraș să ia măsuri de urgență. Am primit în calitate de consilier județean tot felul de informări. Câteva hârtii nu îmbunătățesc calitatea apei ce curge la robinetele cetățenilor!”, a reacționat Rujan. 

Liberalul a mai atins un punct sensibil. Tot legat de furnizarea serviciilor de apă și canal. Și asta pentru că sunt o mulțime de familii din Caransebeș pentru care aceste servicii sunt în continuare un lux. „Extinderea rețelei de apă și canalizare în cartierele aparținătoare municipiului Caransebeș nu poate rămâne la stadiul de promisiuni electorale, de proiecte și explicații pentru care astăzi nu există. Într-un municipiu, astfel de servicii sunt absolut obligatori a le fi furnizate cetățenilor”, a mai spus Dumitru Rujan, consilier județean PNL.