Ruinele lui Armaş din Herculane au ajuns în TopHotel Awards! Vezi aici cum a fost posibil!

casinoherculane by sungarden

Batjocorite şi închise de aşa-zisul om de afaceri Iosif Armaş, inculpat astăzi pentru dare de mită, Hotelurile Diana şi Afrodita din Băile Herculane au ajuns pe mâna a doi afacerişti foarte tineri. De aici, mai departe, în topurile marilor hotelieri din România!

Marius Băzăvan, unul din cei doi fraţi care conduc afacerile grupului Bacolux în staţiunea de pe Cerna, a prezentat recent date concrete care nu fac altceva decât să demonstreze că Herculane renaşte. Este adevărat, cu investiţii uriaşe, exact cum e cea a familiei Băzăvan, de peste 10 milioane de euro în Hotelurile Diana şi Afrodita, preluate în urmă cu doar câţiva ani, când din acestea nu mai rămăsese decât structura de rezistenţă.

„Grupul Bacolux există de 20 de ani, a început cu un hotel în Craiova, în 2007 a apărut Pensiunea Bacolux din Buşteni, iar în 2010 a început aventura noastră în Herculane. În 2010 am preluat Hotelul Diana, pe care în mai puţin de un an l-am reintrodus în circuitul turistic, iar în 2011 şi Afrodita. Am venit aici la numai 21 de ani şi jumătate, am venit din Bucureşti cu un suflu nou şi atunci nu mă gândeam că vreau să schimb viziunea asupra staţiunii. Trebuie să scoatem în faţă lucrurile bune care se întâmplă. Eu cred că ăsta este doar începutul relansării şi dezvoltării staţiunii”, a spus Marius Băzăvan.

marius bazavan

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Grupul Bacolux a evoluat spectaculos în Herculane, pentru că şi-a propus de la început să elimine ideea total greşită că staţiunea e una sezonieră. Pentru că, până acum câţiva ani, aşa a fost percepută de hotelierii de pe Cerna. „Asta nu e staţiune sezonieră, am luat comparativ primele luni ale anului, adică de extrasezon, şi în 2015 vorbim de o creştere cu 30 la sută faţă de anul precedent. Eu nu o văd doar ca o staţiune de tratament, iar numărul copiilor, tinerilor care vin aici înregistrează o creştere semnificativă. Toată vara, zi de zi, va fi prezentă în locaţiile noastre, în fiecare seară, o trupă de cabaret, vom avea show-uri de stand up comedy, muzică uşoară şi multe alte surprize. De 1 Mai, prima spuma party din Băile Herculane, cu animatoare şi tot ce trebuie”, a mai spus tânărul investitor.

Rezultatele investiţiilor de la Diana şi Afrodita sunt deja recunoscute şi de specialişti. Hotelul Afrodita se află printre finaliştii categoriei „Cel mai popular hotel al anului” şi cei ai categoriei „Cea mai bună investiţie” din cadrul competiţiei TopHotel Awards, eveniment ce se va desfăşura în cadrul conferinţei TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference.

untitled design set 970x90 px

Comments

 1. herculane says:

  Felicitari !!!

 2. RUMIR IONEL says:

  FELICITARI FAMILIEI BAZAVAN , CELE PREZENTATE DE DVS IN ARTICOL SINT FOARTE ADEVARATE . LA AFRODITA – DIANA S-AU FACUT MINUNI .PACAT CA MAI SINT ,, PATRONI ” IN STATIUNE CARE IMPIEDICA BUNUL MERS IN TURISMUL LOCAL . DIN CAUZA LOR TURISMUL ACREDITAT DE MINISTERUL MUNCII OCOLESTE HERCULANELE .

 3. Vocea Resitei says:

  Felicitari pentru eforturile depuse !
  Sa speram ca si Minerva va renaste la fel , tot prin asemenea proiecte

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/