Ruginite! Băncile de metal din Lugoj, lăsate în paragină

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Lugojenii care vor să facă un popas la umbra copacilor, în zilele caniculare, pe strada Gheorghe Doja din municipiu, sunt nevoiți să își pună pofta în cui, asta dacă nu sunt dispuși să facă abstracție de băncile ruginite și murdare și de vegetația crescută din jurul lor. Nici gunoaiele aruncate la întâmplare în jurul acestora nu lipsesc.

Serviciul Tehnic din subordinea Primăriei Lugoj a demarat recent lucrări de înlocuire și recondiționare a băncilor din municipiu, fiind amplasate în mai multe cartiere ale orașului 20 de bănci noi și încă 120 de coșuri de gunoi, însă zona din apropierea Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” pare să fi fost uitată de municipalitate. Acolo, chiar în apropierea Cimitirului Romano-Catolic, băncile de metal nu au mai fost vopsite de ani de zile, fiind ruginite, murdare, dar și deformate, din pricina celor certați cu bunul-simț, care se așază adesea cu picioarele pe ele.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Strada Gheorghe Doja este una foarte circulată, fiind tranzitată atât de mașini, cât și de pietoni, în categoria celor din urmă regăsindu-se și mulți bătrâni care, după ce au mers la cimitirul romano-catolic din vecinătate pentru a aduce o floare sau a aprinde o lumânare celor dragi, ar avea nevoie de o bancă unde să își tragă sufletul, mai ales în zilele caniculare. Din nefericire, starea deplorabilă a băncilor din zonă face imposibil acest lucru. În afara neglijenței administrației locale, băncile din oraș fac de ani de zile obiectul vandalizărilor repetate, fiind rupte sau chiar smulse din pământ.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/