Dimineața începe cu un nou cod galben de la meteorologi

Atenționarea vizează partea de nord-vest a țării, incluzând județele Timiș și Caraș-Severin. Conform meteorologilor, astăzi vom avea vijelii, grindină și descărcări electrice.

Chiar dacă primele ore din zi anunțau o vreme frumoasă, cu cer senin și temperaturi chiar ridicate, meteorologii tocmai au emis un cod galben de vreme rea. Acesta a intrat în vigoare la ora 10.00 și va rămâne valabil până la ora 23.00. Se pare că ne așteaptă instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Îndeosebi în intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 30-50 l/mp.

În același timp, până vineri, la ora 10.00, este valabilă o informare a meteorologilor care spun că vor fi numeroase perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor fi și ele însemnate în aceste zile.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/