Program nou, explozie de cereri pe piața imobiliară

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Au turat motoarele la maxim, scot artileria grea la înaintare și se apropie de marele final. City Center Reșița se află în topul preferințelor imobiliare.

Perioada de criză în care ne aflăm și-a lăsat puternic amprenta și pe domeniul imobiliar, fapt dovedit prin interesul scăzut față de închirieri sau de achiziția unor noi locuințe. Însă, cum vremuri noi cer măsuri noi, programul „Noua Casă 2020” vine ca o gură de oxigen și revitalizează sectorul imobiliar, prin ridicarea plafoanelor, chiar dublarea acestora, acum fiind mai ușor de achiziționat un apartament cu două sau trei camere. Prin urmare se așteaptă la o explozie de cereri.

Faptul că piața imobiliară prezintă un interes crescut în orașele mai mari, acolo unde probabilitatea de a te dezvolta pe toate planurile este mult mai mare, ei bine, nici orașele micuțe nu sunt deloc de ignorat și asta doar la o scurtă privire asupra zonei vizibil mai liniștită, cu un real potențial turistic dar și cu grad minim de poluare. Toate aceste aspecte sunt atuurile de bază ale celor de la City Center Reșița pentru care joacă toate cărțile și evident cu asul la îndemână atunci când vine vorba de calitate și profesionalism.

Criză, criză, dar pentru City Center Reșița cererile curg

Cu un mare avantaj al programelor imobiliare și prin prisma faptului că City Center Reșița va fi una dintre cele mai luxoase locații din municipiul Reșița cererile pentru apartamente urcă cu viteză în graficul vânzărilor.

În momentul de față, cu motoarele turate se lucrează pe toate fronturile concomitent: structură, închideri, izolare fațadă cu vată bazaltică, finisaje interioare, compartimentare apartamente, instalații electrice și sanitare, instalații de climatizare. Echipele de meseriași execută în paralel lucrări specifice și se acționează concomitent pe toate etajele și tronsoanele clădirii.

publicitate Timisoara banner maxagro

Astfel, apartamentele prind contur și se vor preda la cheie, cu finisaje premium: uși de interior, gresie, faianță, parchet și obiecte sanitare la baie. De asemenea noile locuințe mai au în dotare instalația electrică (SMART) de automatizare și control al echipamentelor și sistem de încălzire revoluționar în pardoseală prin module termice.

CITEȘTE ȘI: La City Center se investește în cele mai noi sisteme de încălzire! Confort, siguranță și facturi mai mici la gaz

Pentru noii beneficiari sunt subliniate două aspecte importante: primul face referire la cele două proiecte de design, clasic și modern, ce oferă posibilitatea și flexibilitatea de a mobila apartamentul în funcție de preferințe, iar al doilea la fel de important, vizează parcările destinate locatarilor. Acestea vor fi de două tipuri: interioare/demisol (46 locuri – cu acces direct la lifturi și scările interioare) și exterioare/parter (20 locuri – cu acces direct în curtea interioară a blocului).

În ceea ce privește prețul apartamentelor, elementul cheie al acestui business, acesta este determinat de model, suprafață și amplasare dar și de criteriile de cumpărare alese conform politicii de discount practicate. Prin urmare, reprezentanții complexului încurajează discuțiile amănunțite, în urma cărora se vor creiona detaliile și se va înțelege mai bine și ce reflecta prețul apartamentului dorit (dotări, indice calitativ, grad de confort, nivel de siguranță, etc)

Toți cei care doresc să programeze o întâlnire pot accesa www.ccresita.ro sau să sune la numărul de telefon: 0739 39 50 30. Ca alternativă a unei întâlniri fizice se poate stabili o întâlnire online de tip videoconferință pe SKIPE, nume cont City Center Resita live:vanzari_203 sau pe WhatsApp, la numărul de telefon: 0739 39 50 30.


STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/