Rugbi joi la prânz, cu Dinamo: „Din păcate, nu mai știm la ce oră să punem meciurile să adunăm ceva lume”

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Timișoara Saracens va juca joi cu Dinamo, la ora 12.00, pe Stadionul „Dan Păltinișanu”, cel mai probabil, cu câțiva spectatori în tribune. Clubul spune că s-a ajuns la această programare din considerente ce țin de ambele echipe și par resemnați că timișorenii nu vor veni niciodată în număr mare la sportul cu balonul oval.

Bănățenii și dinamoviștii au convenit să joace joi. „Au fost probleme cu terenul, nu se putea juca când am vrut noi. Am vorbit și cu cei de la Dinamo și aveau și ei ceva probleme și am hotărât să jucăm joi. Stadionul e gol și când jucăm sâmbăta la ora 12.00 sau 17.00. La orice oră dacă jucăm, se pare că e gol stadionul. Din păcate, nu mai știm la ce oră să punem meciurile să adunăm ceva lume. Am înțeles în cazul meciurilor televizate, poate unii au preferat să le vadă la TV, dar marea majoritate nu sunt televizate. Meciul acesta este la o oră complet aiurea, dar până la urmă, trebuie să jucăm, nu avem ce să facem. Sperăm ca la meciul următor de acasă să vină mai multă lume”, a declarat managerul echipei, Attila Brosovszky.

Cu ocazia acestui meci, revine Ionel Melinte. Rămân accidentați Pungea, Fercu, Conache, Iftimiciuc și Maliepo. „Acest meci va fi despre emoție și inimă. Nu suntem într-un moment foarte bun și avem nevoie de o prestanță bună, ca să ne recâștigăm standardele și nivelul. Ne-am bazat prea mult pe statutul și reputația noastră și prea puțin pe caracter. Avem nevoie de caracter la acest meci. Dinamo nu va fi un adversar accesibil”, a declarat antrenorul principal Sosene Anesi. „E un meci foarte important. Avem șansa să ne luăm o revanșă, trebuie să demonstrăm că nu suntem doar un grup cu nume mari, ci trebuie să arătăm că suntem o echipă bună. Trebuie să avem o prestație ca în primele meciuri”, a precizat secundul ulises Gamboa.

untitled design set 970x90 px

Căpitanul Eugen Căpățînă a spus că meciul de la Cluj s-a pierdut din cauza lipsei de modestie. „Venim după un meci greu, în care nu am avut o prestație bună. Trebuie să o recunoaștem. S-au discutat multe chestii. Trebuie să câștigăm Cupa și campionatul, până la urmă, nu e nimic pierdut. Dar cu atitudinea pe care am avut-o nu vom ajunge niciunde, trebuie să avem o schimbare clară, să tratăm meciul la nivelul nostru, nu la nivelul lor. Trebuie să ne vedem lungul nasului și să coborâm nasul în iarbă”, a declarat căpitanul.

Partida de joi nu va fi televizată.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/