Ruga de la Oțelu Roșu, trei zile de sărbătoare în Valea Bistrei

promovare online Timisoara Casa Auto

Comunitatea din Oțelu Roșu este gata de sărbătoare. Ca în fiecare an, administrația publică locală a pregătit Ruga de la Oraș, cu ocazia hramului Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Timp de trei zile, în centrul orașului va răsuna muzica populară și de petrecere, dar și muzică sârbească și muzică disco. Ruga este organizată de către Primăria și Casa de Cultură din Oțelu Roșu și Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților.

Manifestarea va fi deschisă vineri, 18 mai, de la ora 18.00, cu muzică populară, programul fiind susținut de artiști de renume din Banat, printre care Adrian Stanca alături de fetele sale. Sâmbătă va fi ziua muzicii sârbește și de petrecere, cu începere de la ora 18.00, iar duminică, de la aceeași oră, muzica populară va răsuna în centrul orașului de pe Valea Bistrei, cap de afiș fiind Nicu Novac.

promovare banner maxagro

„Invit cetățenii acestui oraș și nu numai, toți locuitorii de pe Valea Bistrei, la rugă, o sărbătoare care a intrat în tradiția acestui loc. Pe lângă muzică bună, în zona centrală a orașului vor fi amplasate tarabe cu mici și bere și un parc de distracții pentru copii și tineri. Eu sper să văd cât mai multă lume, cu veselie și voie bună”, ne-a declarat primarul orașului, Luca Mălăiescu.

publicitate tmc 640