Rufă așteaptă banii pe Vătăjelu! „Craiova ne-a propus o sumă mică!”

Transferul lui Bogdan Vătăjelu de la CSU Craiova la Sparta Praga ar putea umple semnificativ conturile echipei Metalul Reșița, finanțată de Cătălin Rufă. Acționarul majoritar al divizionarei secunde mutată în vară la Snagov, deține 20 la sută din valoarea de transfer a fostului jucător al rosso-nerilor.

Transferat la începutul anului 2014 din Valea Domanului în Bănie, Bogdan Vătăjelu a contribuit la promovarea echipei craiovene în prima ligă și s-a impus tot mai mult, fiind în sezonul 2016-2017 titular meci de meci în Liga I, reușind să marcheze două goluri. Mai mult, a fost numit și căpitanul echipei CSU Craiova, pentru care a evoluat în 111 meciuri până la transferul în Cehia.

De pe urma transferului va beneficia și Metalul Reșița, însă finanțatorul Cătălin Rufă nu are deocamdată vești bune. „Craiova ne-a propus o sumă mult mai mică decât cea reală, nu se ridică nici la jumătate din cât am avea de primit. Și vorbim de aproape 260.000 de euro, dacă suma de transfer vehiculată în presă este cea reală. Dar sunt convins că până la urmă ne vom înțelege. Oricum, Craiova este în câștig cu acest transfer, având în vedere pe ce sumă l-a luat de la Reșița, mai mică decât are să ne dea acum după transferul lui Vătăjelu la Praga”, a spus Cătălin Rufă.

În ciuda faptului că echipa sa se află momentan pe loc retrogradabil, Cătălin Rufă este optimist. „O să vedeți că Metalul Reșița nu va retrograda, se mai retrag echipe din campionat. Noi ne-am făcut calcule și vom încheia acest sezon.”

Foto: sparta.cz