Program special la trecerea în noul an! Reșița și Caransebeș au renunțat la muzica populară!

po 1000x100px (3)

Primăriile din Caraș-Severin au pregătit programe speciale pentru cei care aleg să petreacă trecerea dintre ani în aer liber și să se bucure de focul de artificii.

REȘIȚA

În acest an, petrecerea de Revelion a reșițenilor se va încheia imediat după focul de artificii de la ora 00.00. În plus, de pe scenă vor lipsi artiștii străini, dar și cei de muzică populară. Primăria a optat doar pentru artiști locali. Așadar, de la ora 22.00, pe scena din Centrul Civic vor urca, în ordine, formațiile Red Flame, Phaser și Cristi Iakab & The Road Band.

CARANSEBEȘ

Programul de Revelion pentru gugulani începe la ora 22.30, în Piața „General Dragalina”, cu recitalul formației Shot. De la ora 23.15 va urca pe scenă Simona Nae, cea care îi va încânta pe caransebeșeni până la miezul nopții. Primarul Felix Borcean va fi alături cei prezenți în ultimele secunde din 2016, după care va avea loc un foc de artificii. În noul an, mai exact de la ora 00.20, invitatul special este Xonia.

ORAVIȚA

Primăria Oravița, împreună cu Alianța Pensionarilor din România, filiala Oravița, organizează Revelion 2017. Distracția se va desfășura în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Romul Ladea” din oraș. Invitații speciali ai serii sunt Remus Vălungan și Denisa Sârboaica. Vor fi prezenți și Marius Filipescu la saxofon, dar și DJ Sorin Lolos. În plus, orăvițenii vor avea invitați și din Serbia: Mika la acordeon și Dragan la orgă.

banner 1000 x 100 hd

MOLDOVA NOUĂ

Și Primăria Moldova Nouă pregătește un program special pentru noaptea dintre ani. Locuitorii orașului sunt invitați în parcul de pe faleza Dunării pentru trecerea în anul 2017. Manifestarea va începe de la ora 21.00 cu muzică ambientală, iar de la ora 00.00 va porni un foc de artificii.

OȚELU ROȘU

Locuitorii din Oțelu Roșu sunt așteptați în centrul orașului, la miezul nopții, pentru un frumos foc de artificii. Alături de ei se va afla și primarul Luca Mălăiescu.

BĂILE HERCULANE

Primăria Băile Herculane pregătește, pentru trecerea dintre ani, muzică ambientală și un foc de artificii. Locuitorii din orașul-stațiune vor petrece în Parcul Central împreună cu primarul Cristian Miclău și alți reprezentanți ai administrației locale.

03 britannia 1000 x 100 gif