UPDATE. Drum închis spre Muntele Mic din cauza vremii

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În prag de An Nou, drumul de acces spre Muntele Mic a fost închis din cauza condițiilor meteorologice. La fel s-a întâmplat și în mini vacanța de 1 Decembrie.

Turiștii care și-au făcut rezervări pentru a-și petrece Anul Nou pe Muntele Mic mai au de așteptat până să ajungă la destinație. Din cauza viscolului, autoritățile au decis să închidă drumul de acces spre vârful muntelui. Măsura a fost dispusă încă de ieri seară, de la ora 20.00. Potrivit Comandamentului de Iarnă, „în prezent se acționează pentru îndepărtarea zăpezii troienite de pe carosabil și redeschiderea acestui sector de drum în condiții optime din punct de vedere al circulației rutiere”.

Drumul spre Muntele Semenic rămâne deschis.

CITEȘTE ȘI: ACCES INTERZIS spre munte! Drumul se închide din cauza viscolului! [UPDATE]

Polițiștii atenționează turiștii să nu plece la drum fără cauciucuri de iarnă și lanțuri. Ieri după-amiază, aproximativ 20 de mașini au rămas blocate în nămeți pe drumul spre vârful Muntelui Mic din cauză că nu erau echipate corespunzător.

promovare banner maxagro Muzeul TM

UPDATE, ora 10.40

Drumul Județean 608 A Telescaun – Muntele Mic a fost redeschis în această dimineață, la ora 10.20. Turiștii sunt atenționați să circule însă numai cu mașini echipate corespunzător.

Sursă foto: Telegraf

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/