Roxamy a luat şi Supercupa!

Startul unei noi ediţii a Campionatului Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, programat la finele săptămânii, a fost prefaţat de un super meci, în care a fost pus în joc primul trofeu al anului: Supercupa.

Campioana Roxamy şi vicecampioana Camera de Comerţ, fără îndoială cele mai bune echipe ale ediţiei trecute, s-au întâlnit pe iarba sintetică de la baza Munti Sport din Parcul Copilului la lumina reflectoarelor. Cu jucători ce au evoluat în primele ligi ale fotbalului românesc în componenţă, cele două formaţii au arătat în teren ambiţii uriaşe, care au condus la un adevărat spectacol. Meciul a fost foarte echilibrat, chiar dacă Roxamy a condus la un moment dat cu 2-0, după golurile lui Matei, şi socotelile păreau încheiate. Camera de Comerţ a revenit în joc după reuşita de excepţie a lui Costachi şi se poate considera ghinionistă că nu a reuşit să împingă meciul în prelungiri. Campionii au fost ocrotiţi în două rânduri de bară pe final de meci şi partida s-a încheiat cu scorul de 2-1.
Gheorghe Popa, antrenorul campioanei, a ridicat Supercupa deasupra capului cu destule emoţii, după ce tensiunea jocului i-a muiat la un moment dat genunchii. În ciuda recomandărilor medicilor, a rămas pe banca tehnică şi şi-a condus elevii spre un nou succes. Roxamy a mai adăugat un trofeu în vitrină şi se anunţă mare favorită şi în ediţia 2014-2015 a campionatului judeţean.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647376790392″]