HC Adrian Petrea, handbal-spectacol la superlativ!

Prezentarea oficială a noii echipe de handbal masculin a municipiului a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că în sportul românesc există şi profesionalism. Şi nu oriunde, ci chiar la Reşiţa!

Proiectul gândit de fostul internaţional Adi Petrea şi finanţat de Cristian Pătru s-a anunţat promiţător de la bun început, când totul se rezuma la sectorul juvenil. Echipa de seniori a venit mai repede decât s-au aşteptat cei doi, dar modul în care se lucrează la acest club apărut recent pe harta handbalului românesc nu lasă loc de îndoieli că alegerea lor a fost inspirată.

 

HC Adrian Petrea are tot ce e nevoie pentru a se dovedi nu peste mult timp un proiect de succes. Există un plan de bătaie bine pus la punct pe termen scurt, mediu şi lung, există stabilitate financiară, e deja o pepinieră proprie şi un proces continuu de selecţie a copiilor talentaţi. Echipa de seniori va câştiga lejer Seria B din Divizia A la cum arată lotul de jucători, clubul are un staff tehnic complet şi stă bine şi în ceea ce priveşte conducerea administrativă. Despre departamentul de maketing, jos pălăria! Handbaliştii de la HC Petrea îmbracă, fără îndoială, cel mai frumos echipament întâlnit la vreun club sportiv din Caraş-Severin, şi nu numai, iar prezentarea lotului de jucători, care a avut loc luni seară şi a fost un adevărat show, arată că şi românii au înţeles că în arenele sportive e nevoie şi de puţin spectacol de lumină şi sunet.

Sala Polivalentă nu s-a umplut la prezentarea handbaliştilor antrenaţi de Adi Petrea, dar au fost destui cei care au plătit 20 de lei pentru a saluta acest proiect privat şi, de ce nu, pentru a se distra alături de Ruby şi CRBL, invitaţi speciali la acest eveniment. Într-un decor viu colorat de reflectoare şi artificii, reşiţenii au făcut cunoştinţă cu grupele de copii ale clubului, dar şi cu echipa ce va evolua în Divizia A. Publicul a primit cu entuziasm această echipă şi nu e exclus ca numărul spectatorilor la meciurile de campionat să-l depăşească pe cel de la partidele lui HC Caraş-Severin în prima ligă.

Dacă pe parcursul meciului demonstrativ susţinut de alb-roşii în compania echipei de old-boys a municipiului doar Vulturii Semenicului au stat şi cântat în picioare, odată cu intrarea pe suprafaţa de joc a frumoasei Ruby, lucrurile s-au schimbat. Artista a ridicat întreaga asistenţă de pe scaune, dar ăsta avea să fie doar începutul. CRBL a avut nevoie de doar câteva rime pentru a face valuri în tribună şi, până la final, forţele de ordine s-au declarat învinse de zecile de copii care au vrut să fie mai aproape de idolul lor şi au pătruns pe suprafaţa de joc. A ieşit un show de excepţie, care merită toate laudele şi aprecierile. Nu a fost ieftin ceea ce le-a oferit luni seară reşiţenilor HC Adrian Petrea, dar aşa se câştigă fanii, asta înseamnă profesionalism şi respect faţă de cei care plătesc un bilet la meci. Acum e rândul reşiţenilor să se revanşeze faţă de acest club. Nu trebuie să facă mare lucru: să umple sala la meciul de debut, cu HC Rom Cri Braşov.

Comments

 1. Cristian Patru says:

  Multumim pentru aprecieri si pentru incredere, acest an competitional va trece foarte repede si am toata convingerea ca vom promova!!

 2. razvan says:

  domnule Patru puteti sa imi spuneti de ce juniorii de la Traian vuia care sunt legitimati la echipa nu au fost prezintati cu echipa? Pentru ca din cate am inteles au fost alaturi de echipa la jocurile amicale .Nu era normal sa fie amintiti alaturi de lotul de seniori ?
  Din cate am inteles proiectul dumneavoastra tocmai asta promoveaza tineri handbalisti de perspectiva.

 3. fan sport says:

  mare ziarist stanciu asta…pupincurist notoriu declarat…
  pupa in cur pe la Chebutiu… acuma pupa in cur pe la Vela la Caransebes, acuma pupa in cur pe la Adi Petrea, bai acest mascarici de ziarist, unde e lotul lui Adi Petrea de care zici ca a fost prezentat? vai de tine acest dani stanciu betivan notoriu … sa va fie rusine ziaristi de doi bani care ati mers la Caransebes sa-l barfiti pe M. Stepanescu… primarul care ti-a facilitat atatea si atatea… acum ai ajuns mah un neica nimeni sa razi de aia care ti-au intins mana si te-au hranit, un neica nimeni ai fost si-asa ai ramas, ajungi ca si aialalta colega a ta blonda, nu va mai baga nici Dracu in seama pe la CJ… sa-si mai ia SF mana de pe tine si te-a luat Dracu mah Piticot betivan. Jos palaria pt investitor, jos palaria pt antrenori si sportivi, rusine insa acestui paduche betivan, il puteti intalni aproape seara se seara intr-unul dintre localurile de lux din Resite nu va ganditi ca plateste consumatia, linge blide si pupa cururi de administratori, stati ca nu-i singur, mai e cu unu, un Drac de Popa, doi prapaditi