Rovana Plumb a promis soluții pentru condițiile insalubre de la ,,pensii”!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Ministrul Muncii a fost prezent astăzi la Reșița, după ce forul pe care îl conduce a fost bombardat cu zeci de sesizări venite din partea pensionarilor, dar și a angajaților Casei de Pensii.

Rovana Plumb a ajuns în jurul orei 10.00 în curtea celor două instituții, unde a purtat discuții cu angajații. Ulterior, ministrul a vizitat birourile în care lucrează oamenii, dar și holurile înguste unde pensionarii sunt obligați să completeze hârtii sau facă alte demersuri.

,,Scopul vizitei mele a fost ca urmare a mai multor solicitări care mi-au fost adresate la minister în ceea ce privește condițiile în care pensionarii accesează serviciile publice ale Casei de Pensii, a lipsei de spațiu și a modului incomod în care, dacă au de scris o cerere sau de făcut un anumit demers, nu au condițiile proprii pentru un serviciu public de calitate, fapt pentru care, în primul rând, am spus că vin imediat în județ pentru a vedea condițiile în care se lucrează și în care se prestează serviciile publice pentru pensionarii din județ. (…) Nu doar pensiile vor fi mărite cu 5 la sută pentru anul viitor, ci vor fi îmbunătățite și condițiile privindu-i pe pensionarii care au nevoie de serviciile Casei de Pensii din Caraș-Severin, a spus Rovana Plumb, în cadrul conferinței de presă susținute la sediul Casei de Pensii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648866778962″]

Aceasta a precizat că au fost deja identificate o serie de variante pentru noul sediu, însă trebuie analizate, iar ulterior luată o decizie. Cert este că la 1 martie lucrurile se vor schimba pentru toată lumea.

1000x100 (4)

,,I-am spus domnului director că pe data de 1 martie vreau să vin și să ne mutăm într-un nou sediu. Noi am discutat mai multe variante, mai multe soluții și sunt convinsă că o Casă atât de performantă, cum este cea de Pensii, pe 1 martie, de Mărțișor, va putea face un cadou celor care trebuie să beneficieze de anumite condiții, a adăugat ministrul Muncii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646547770193″]

În urma conferinței de presă susținute, Rovana Plumb s-a deplasat la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice din cartierul Muncitoresc, proaspăt reabilitat pe bani europeni de Primăria Reșița. Ministrul a vorbit cu bătrânii și le-a transmis măsurile luate pentru pensionari de Guvernul Ponta.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/