Cărăşean, omorât de roţile tractorului

Sfârşitul de săptămână a „bifat” o altă întâmplare nefastă în judeţ. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcat de roata unui tractor.   

Un accident groaznic a avut loc în zona Vârtoape din comuna Iablaniţa. Potrivit cercetărilor efectuate de Poliţia Staţiunii Băile Herculane, un bărbat în vârstă de 76 de ani a murit după ce a căzut dintr-o semiremorcă ataşată de un tractor. Căzătura i-a fost fatală, pentru că una dintre roţile tractorului a trecut peste trupul acestuia.

Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost rănit de un tractor în a cărui remorcă s-a aflat. Echipa deplasată la faţa locului a constatat că C. Nicolae, în vârstă de 51 ani, a condus un tractor pe un drum agricol, iar în semiremorca confecţionată artizanal s-a aflat un bărbat în vârstă de 76 ani. La o denivelare bătrânul a căzut din semiremorcă şi a fost călcat de una dintre roţi. În urma accidentului a rezultat decesul bătrânului”, a precizat agent principal Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. În urma efectuării necropsiei, medicul legist va stabili cu exactitate cauzele decesului.

Potrivit oamenilor legii, şoferul avea permis de conducere pentru categoria B, iar la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

banner 1000 x 100 hd