FOTO: Bătaie pe un soț necredincios!

La Palatul Cultural din oraș s-a lansat aseară o bătălie ca la carte între o soție, un soț și o amantă. Piesa „Soț de vânzare” a făcut deliciul publicului, drept dovadă stând seria de aplauze ce a chemat actorii de trei ori pe scenă.

Comedia jucată de actorii Teatrului de Artă Deva alături de actorul reșițean Dan Mirea a fost o poveste ce a stârnit râsul în hohote și ropote de aplauze în repetate rânduri. Având la bază o întâmplare des întâlnită în familiile de pretutindeni: soțul care comite adulter și soția care află, povestea a luat o întorsătură neașteptată când amanta a venit să îi ofere soției un preț generos pentru soț.


Actorii au reușit să contureze niște personalități debordante, iar personajele au creat comicul atât prin felul de a se comporta, cât și prin replicile potrivite, plasate la momentul oportun. Finalul piesei a rămas în suspans, pentru că negocierile dintre cele două femei au fost perturbate de soț, surprins că cele două îl consideră un produs de comerț.

Aplauzele și râsetele ce au susținut ca un sunet de fundal întreaga piesă dovedesc faptul că „Soț de vânzare” este o comedie care nu trebuie ratată cu proxima ocazie când va ajunge în oraș.

CITEȘTE ȘI: VEZI AICI CE SE JOACĂ DUMINICĂ PE SCENA TEATRULUI!